2.

935 31 2
                                    

pov. nicole

gio; wil jullie wat vragen.

lisa; ja hoor.

dioni; breng ze straks wel hier terug

gio; komt goed dioni.

we liepen mee naar een kamertje waar bbrave ons niet kon horen. het was 3kleed kamers verder ofzo. straks moesten we zelf wel terug lopen.

gio; zo als jullie weten bestaat bbrave al 1jaar en wij dachten dat het een leuk idee zou zijn dat jullie een bos rozen geven aan de jongens met een kaartje met jullie boodschap om hun te bedanken.

lisa; omg natuurlijk willen we dat doen.

gio; meteen als het laaste liedje is afgelopen gaan jullie het podium op met de rozen.

rachell; echt top idee.

we ging wat op het kaartje zetten voor de jongens. iedereen had al gekozen voor wie. als we klaar waren gingen we terug naar de kleedkamer van de jongens. we staan voor hun deur en horen ze praten over ons. we gingen alsof doen dat we er aankwamen. de jongens zijden meteen "sssstt de meiden komen". we deden de deur open maar we konden onze lach niet in houden.

jai; zo grappig ben ik toch ook weer niet.

nicole; was het gezellig zonder ons.

dioni; nee totaal niet.

lisa; nou blijkbaar wel.

kaj; hoezo dat dan;

noah; we hoorden jullie wel praten.

samuel; haha jullie hebben toch niet alles gehoordt.

rachell; haha nee.

nicole; dioni mag ik je iets geven.

dioni; sure natuurlijk mag dat.

ik pakte me rugtas en haalde een doosje uit die in gepakt is en gaf hem aan dioni. de rest kreeg veder nog een klein kadootje. dioni maakte hem voorzichtig open. er zit een fotolijstje in met een foto er in van ons aller eerste ontmoeting. hij legde het eeg en kwam me dood knuffelen.

jai; dioni zou zuinig zijn op zo'n meisje.

rachell; ja ze moet langer mee dan vandaag.

dioni; haha oke ik zou rustig met haar doen.

cassius; zullen we selfies maken.

samuel; ja het is bijna tijd voor de show.

nicole; kan niet wachten om jullie te zien stralen.

dioni; ik straal alleen als jij in de buurt bent.

pov. lisa

we maakte allemaal selfies er zaten lieve en grappig selfies tussen. het is super gezellig maar daarna moesten we naar het kamertje waar we met gio heen gingen. jogens waren aan het om kleden voor de show. ze waren klaar we ging nog met ze alle een peptalk doen en daarna begon de optreden. na paar liedjes gingen ze 5 kruk op de podium. jai kwam ons ophalen om op het podium te komen. we wisten waar we moesten zitten. meisje begonnen te gillen. ik denk dat ze hier ook wouden zitten. ze begonnen voor ons te zingen. het is gewoon de beste dag van me leven. na het liedje moesten we weer weg .bij het laaste liedje gingen ze zonder hun shirt op de podium. ze zijn zo perfect als ze shirtloos zijn. we moesten de rozen en onze kartje paken voor de boys. als de laaste liedje klaar was liepen we meteen op het podium om ze hun te bedanken voor deze geweldige jaar. ze bedankte de fans en dan gingen ze al weer van het podium. ze moesten snel hun spullen pakken want de fans gingen bij de uitgang wachten waar ze met de auto er uit gingen. de jong hadden een brief achter gelaten voor ons......

WIL JIJ WETEN WAT ER OP DIE BRIEF STAAT HOU DAN DEZE STORY IN DE GATEN WANT PART 3 KOMT ER AL AAN !!!

BBRAVEDonde viven las historias. Descúbrelo ahora