2-Yodiş İle Tanışma

2.6K 224 79
                                    

Sung Jin

Eve geldik."Chanyeol!Yoora! Ben geldim!" dememle ikisi de merdivenlerden indi.Bana sarıldılar.

"Yaa!bırak babamı Chan! Ben de özledim!"dedi Yoora."Hayıy!bırakmıcam iyte!" diye karşı çıktı Chanyeol.O sıra da Baekhyun araya girdi."aaaa kulayklayın!" dedi.Chanyeol Baekhyun'a döndü,kaşlarını çattı."ne varmış kulayklayım da!" dedi Chanyeol.

Baekhyun bana biraz daha yaklaştı."sadeyce çok şiyin olyduyklayını şöyleyeçektim." dedi.

"tamam tamam sakin olun.Bakın bu Baekhyun.Artık bizimle yaşayacak." dedim.İkisi de bana şaşkın şaşkın bakmaya başladı.Baekhyun bu sessizliği bozdu.

"yodiş~" dedi tatlı bir ses tonuyla.Chanyeol'ün kulaklarına dokunmaya kalktı."ya!dokuynma kulayklarıma!" diye itiraz etti.Baekhyun'un gözleri dolmaya başladı."amya nedeyn?" dedi."istemiyoyum!davga geçeçeksin keşin!'şiyin' deydin ama güveynmiyoyum sana!uzayk duy benyden." dedi.

"ama beyn şeni seviyorum."dedi birden Baekhyun.

"beyn şeni şevmedim.Onu napacayz?"dedi Chanyeol.Baekhyun omuz silkti."oysun,ama bir güyn şen de bayna ışınacakşın,hemdey çoyk." dedi.

"nasıy bu kaday emin oyabilirşin ki?"dedi Chanyeol.

"oyuyum ben,Channie~hadi çiygi fiym izleylim."dedi Baekhyun."beyn şeninle izleymek iştemi--" o sıra da kapı çaldı.Kapıyı açtım,Young miydi.Gülümsedim,hoş geldin hayatım."dedim."hoş buldum kocacığım." diye karşılık aldım.Chanyeol annesine sarıldı.

"omyağ şeni çoyk özleydim!" dedi.Young mi ve ben çalıştığımız için evde teyzesi bakıyordu."geldim bir tanem!" diye sevmeye başladı.Baekhyun'u farketti,Baekhyun'dan bahsetmiştim Young miye.

"yiaaa sen ne kadar tatlı bir şeysin öyle!!" diye diye Baekhyun'un yanına gitti ve öpüp koklamaya başladı.Chanyeol'a baktım,kaşları çatık dudakları büzüktü.

Kıskanmıştı.

Yodiş // ChanBaek [Tamamlandı]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora