Het restaurantje...

394 19 0
                                    

Herman:

"Fijn!" Antwoord ik. Roberto heeft tickets geregeld naar Engeland. We denken dat Angie daar is. We weten het niet zeker. Maar Roberto zat op zijn computer en kwam op eens op een site van Angie Carrara. Er stond dat ze in Engeland leefde. Er stond nog iets bij. Maar het leek Roberto beter als ik dat niet wist. Ik pak mijn koffer en rij naar het vliegveld. Als ik daar aan kom ga ik eerst nog even in een restaurant zitten. "Denk er nog eens goed over na." Zegt Roberto. "Misschien wilt ze je helemaal niet zien en... Kijk... Volgens mij..."

Angie:

Als we zijn geland heeft Sophie dorst dus gaan we wat drinken. Ik zie een klein restaurantje en we lopen naar binnen. Als ik binnen kom loop ik naar de bar en bestel ik wat drinken. En gaan we aan een tafeltje zitten. Het was ongelofelijk maar zelfs in Argentinië heb ik fans! Ze kwamen op me af en vroegen om m'n handtekening. Sophie vind mijn fans ook leuk, want af en toe vragen ze haar ook om een handtekening. Ze willen ook met me op de foto. Dus ik krijg een idee. We maken gewoon een groepsfoto! En dan zet ik hem op instagram. Iedereen stond klaar voor de foto. Ook Sophie ik had alleen nog maar iemand nodig die de foto maakte...

Herman:

"Volgens mij?.. Maak je zin eens af Roberto." Roberto staat op en loopt in de richting van een groep mensen. En dan zie ik haar staan... Angie. Roberto loopt naar haar toe en vraagt "zal ik de foto dan maar maken?" Angie draait zich om en ziet Roberto. "Roberto! Wat doe jij hier?" Vraagt ze. "Ik ben hier met Herman even wat drinken." "Gaan jullie op zakenreis?" Vraagt Angie. "Een soort van." Antwoord Roberto. "Kom laten we de foto maken. Angie gaat in het midden staan en dan maakt Roberto de foto.

Germangie echte liefdeWhere stories live. Discover now