Belgium!!!!

538 19 0
                                    

POV Luna

"GUYS, WE ZIJN ER!" 

jup, zo word ik wakker. "Taylor hou gewoon je mond" antwoord ik geïrriteerd waardoor ik verschillende mensen hoor grinniken. "zo, ochtendhumeur?" "hou je bek dicht Jonah" hij moet leren net als al de rest me gerust te laten in de ochtend.  Ineens wordt het gordijntje van mijn bunch open gedaan en ik draai me om met mijn rug naar het licht. Opeens wordt er ijskoud water over mij gegooit waardoor ik superluid gil en iedereen  gelijk wakker is. "JOU KRIJG IK NOG MARAIS" roep ik dreigend wanneer ik achter hem loop. Ik val over iets en val maar net voor ik de grond raak voel ik twee sterke armen rond mij, ik kijk en ze Jack. Ik g recht staan, bedank hem en loop verder. "Verdomme waar zit dat kind" zucht ik. Ik zie door het raampje van de bus het atomium en niet veel later stopt de bus. Ik loop naar buiten en geniet van hier te zijn. Vanavond, na de show pak ik die duivel aan. De meisjes en ik (behalve Ava en Kayla) kennen de weg hier wel en al snel lopen we naar een noedelrestaurant. De jongens lopen achter ons om ons niet kwijt te raken.  Als we bij het restaurant stoppen kijken de jongens ons aan met een meen-je-dit-nou-blik, vooral Jack. Ik grijns en loop naar binnen, ik sterf! 

Na ons eten gaan de jongens hun klaarmaken en wij foto's trekken

Na ons eten gaan de jongens hun klaarmaken en wij foto's trekken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  We gaan terug naar het gebouw en wachten tot de show gedaan is, ondertussen doe ik in Jonah zijn wateflesje azijn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  We gaan terug naar het gebouw en wachten tot de show gedaan is, ondertussen doe ik in Jonah zijn wateflesje azijn. Komt ervan als je water over me gooit..

De jongens komen van het podium en Jonah loopt meteen naar Kim en kust haar, ze zijn zo schattig samen. Dan neemt Jonah een slok van zijn water. "LUNA LISA MADDISON"  ik en Lisa gebruiken elkaars naam als middelste naam. "JA" schreeuw ik zo normaal mogelijk terug. "IK KRIJG JOU NOG" schreeuwt hij half lachend.    

We gaan naar het hotel en Taylor zegt de kamerverdeling:
Lisa en Ava
Kim,Jonah en Kayla
Zach en Corbyn
Taylor en Daniel
Jack En Luna

Ik ben opgelucht dat ik niet me Daniel moet, de hel. Kayla moest bij Kim en Jonah om te kijken of ze niks verkeerd deden ( arme kind) en Daniel moest bij Taylor aangezien iedereen hem nu even niet bij zich wil. Ik vind het best erg voor hem. Ik weet dat hij spijt heeft maar dit verdient hij ook niet. Heel de groep lijd er onder. We gaan naar ons kamers en ik plof op het bed. Het is er maar één. Jammer dan. Ik doe snel mijn roze pyjama aan:

Ik ga liggen en hoor Jack een goodnight mompelen en ik mompel er een terug

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik ga liggen en hoor Jack een goodnight mompelen en ik mompel er een terug. Al snel zakken mijn ogen toe....

Droom
Ik doe mijn ogen open en lig op een matras in een donkere kamer. Er is op de muren getekend. "Help me" en "goodbye world" ik word bang en begin te trillen. Het is hier best koud. Er komt iemand binnen maar door het vele licht zie ik niet wie het is. "W-w-w" is het enige dat ik eruit kan krijgen voor ik een harde klap krijg. "SPREEK NORMAAL KIND" schreeuwt de stem. "Wie bent u?" Vraag ik met tranen in mijn ogen. "Ik.ben.jouw.vriendje" ik schud van nee. Dat kan niet. "Toch wel, en    jij    bent    van   mij" bij elk woord geeft hij me een klap. Na een tijd kan ik zien wie het is. Gelijk komt er angst in me op,     Lucas. Ik staar hem bang aan wat een schop in mijn maag op levert. Lekker Luna. "JE BENT van MIJ " schreeuwt hij. Hij duwt me op de matras en begint me uit te kleden. Ik stribbel tegen maar hij is te sterk. Tranen rollen over mijn wangen.

Einde droom

Ik schiet wakker en probeer mijn adem onder controle te krijgen wat niet lukt. Ik krijg een paniekaanval en begin te huilen. Daar zit ik...

POV Jack

Ik word wakker van het bed dat schokt. Daar zit ze, het mooiste meisje ooit. Ik kijk haar aan en merk da pas dat haar ademhaling onregelmatig is en ze huilt. Ik trek haar tegen me aan en laat haar luisteren naar mijn hartritme. Na vijf minuten is ze terug rustig. "Alles goed?" "Ja, nachtmerrie. Dankje" ik hoor de twijfel als ze ja zegt. Ik wil op de bank gaan liggen tot ik haar zachte stem hoor. "Wil je bij me liggen, ik ben b-bang" ik twijfel niet en ga naast haar liggen. Ze ligt tegen mijn borstkas en ik sla beschermend mijn armen rond haar heen. Zo van ik uiteindelijk in slaap, God ik hou van dit meisje.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sorry
Sorry
Sorry
Sorry
Van zo weinig te plaatsen, mijn boek is bijna uit dus ja
Ik ga mijn best doen om nu door te schrijven.
Ik hou van jullie ♡♡❤❤

Schoolreis { Ft. Why Don't We} Where stories live. Discover now