Inspiráció

471 35 3
                                    

Halihó!
Ez most nem egy rajzos rész lesz...DE! Azért neveztem ezt ,,Inspiráció"-nak mert én ezekkel/ezekből próbálok inspirálódni és remélem, hogy nektek íróknak/olvasóknak/rajzolóknak vagy művészeknek adok egy kicsi inspirációt.

#1 Zenék:

- Mostanság nagyon sok olyan videót nézek amik meg vannak zenésítve például egy Marvel-es videót ami alá zenét raknak. Na, az ilyenek is tudnak ám segíteni.
- Hát ha csak zenéről van szó nem videóról, akkor valamiért most csak szomorú zenét hallgatok. Nemtom miért pedig nincs semmi bajom :\
De azért ajánlok egy párat:
(Lehet, hogy némelyik ilyen ,,romantikus" lesz, de attól még szomorú féle 😅)
- Christina Perri; Arms
- A Great Big World & Christina Aguilera; Say something
- Billie Eilish; Lovely
- Lindsey Stirling; Something Wild (hát ez lehet nem annyira szomorkás, de ajánlom)
- Luke Howard; The Ends
- Brighton; Forest Fire

#2 Hangszer(ek):

Hát igen...Ezek is tudnak inspirálni. Nekem is van ám! De ez legalább nem annyira bonyolult vagy nehéz (pl: a súlya) mert nekem egy egyszerű, kicsi, lágy hangú, nyugtató hangszerem van. A neve pedig: Kalimba. Lehet, hogy olyan sokan nem hallottak róla, de ajánlom, hogy nézzetek videót erről. Berakok egyett ide és egy képet, hogy az enyém milyen ^^

Ez az enyim 👇
(Persze függőlegesen kéne nézni de még mindig így rakja be)

Ez az enyim 👇(Persze függőlegesen kéne nézni de még mindig így rakja be)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na hát ennyi lenne ez a kis ,,Különkiadás". Remélem tettszett, jah és szurkoljatok mivel szombaton írjuk meg a központit 😅😪😪😖 (Nem akarom hogy szombat legyen 😂😪)
Sziasztoook!
(Bevallom az elején nem akartam kirakni ezt nemtom miért, de remélem azért megteszi 😅)

Rajzaim - BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now