Bölüm 24

8.5K 649 46
                                    


  İYİ OKUMALAR ARKADAŞLAR... LÜTFEN YORUM VE BEĞENİLERİNİZİ ESİRGEMEYİN... YENİ BÖLÜMLER SİZLERİN YORUM VE BEĞENİLERİNİZE GÖRE GELİYOR... 

 Will, Kaptan O'Cannor'un tuttuğu hanın odasına götürüldü ve herhangi bir duruma karşılık odanın kapısına iki tane hizmetçi dikildi. Will, Kaptan O'Cannor'un nerede olduğunu bilmiyordu. Erkek, madalyonla ilgili yorum yaptıktan hemen sonra onu götürmelerini söylemiş ve kadına bir kez bile bakmadan gitmişti.

Bugünün herkes için kötü bir gün olduğu belliydi. Micah ve Desari arasındaki konuşma, Desari'nin geçirdiği değişim, Ryan ile ilgili durumların hiçbiri çözülmemişti. Aynı zamanda Will'in kafasında daha da çok soru ortaya çıkmıştı.

Kapısı çalındı ve iki oda hizmetçisi içeri girdi. Ya oda hizmetçileriydi ya da iki fahişeydi. Ancak giyinişlerinden her ikisini de yaptıkları belli oluyordu. Genç kadına aldırış etmeden ikisi de hızla odanın içinde gezinmeye başladılar. Bir tanesi şömineyi yakarken bir diğeri banyo hazırlıyordu.

Will, onlara aldırmadan yatağa oturdu ve ayağındaki botları çıkardı. Kafasındaki karışıklığa rağmen rahatlamış bir şekilde yatağa uzandı. İçindeki fahişe muhtemelen Micah odaya gelmeden ortaya çıkmayacaktı ki buna seviniyordu. Genç kadın, her anının o kadına dönüştüğündeki gibi olmasını istemiyordu.

Odanın içindeki sesler çoğalmaya başladığında genç kadın şüpheyle başını kaldırdı. Fahişelerden biri bacağına bağlı bir bıçağı çekti ve genç kadına doğru atıldı. Will, refleksle takla atarak yatağın öbür tarafına doğru yuvarlandı.

Ona bıçak çeken fahişe diğerine baktı. "O'Cannor'un kadını buymuş demek" dedi alaycı bir sesle. "Daha güzel bir şey olmasını bekliyordum" dedi.

Diğerinin elinde kızgın bir şömine maşası vardı ve ikisi de Will'e doğru geliyordu. Genç kadın kılıcını çıkardı ve ona doğru atılan ikinci kadınla burun buruna geldi. Şömine maşası yüzünün hemen yanında duruyordu ancak Will'in kılıcı onu engellemişti. Will, kadını ileri savurdu ve karnına bir tekme attı. Kadın yatağa doğru sendeledi.

Diğer kadın ikinci bir bıçak daha çıkardı ve Will'e atıldı. Will, ikinci saldırıdan da kurtuldu ancak bu sefer kadında hazırlıklıydı ki bıçaklarından birini Will'e fırlattı. Genç kadın kaçamadan bıçak yanağının yanından geçti ve ince bir kesikten kan sızmaya başladı.

Will, artık sinirlenmeye başlamıştı. Genç kadın gömleğinin koluyla yanağındaki kanı sildi. Ardından hızla ileri atıldı. Bıçak taşıyan fahişeyle yere düştüler. Will, yumruğunu kadının yüzüne savurdu. Ancak diğer kadın arkasından geldi ve kızgın maşayı Will'e doğru savurdu. Will, geri kaçarken saç tutamlarından cıslama sesinin geldiğini duydu. Maşalı kadın ani bir hareketle Will'in saçlarından yakaladı ve onu diğerinin üzerinden çekti.

Will, onların düşündüğünden daha güçlü olduklarını fark etmişti. Elindeki kılıcı sıkı tuttu. Kendisine gelmekte olan kadını uzak tutmak için bir tekme savurdu ama hata yapmıştı. Kadın, bacağını yakaladı. Will, kılıcını arkaya uzattı ve saçlarını ensesinden kesti.

Saçını yakalayan kadın bir anda geri düştü. Will, tüm gücüyle ileri atıldı ayağını diğer kadının ellerinden kurtardı. Kılıcını yerdeki kadının göğsüne sapladı.

Arkasındaki kadın haykırdı ve Will'e doğru atıldı ancak Will, beklediği darbeyi almadı. Başını çevirip baktığında Micah'ın kadının arkasında olduğunu gördü. Bir bıçakla kadının boğazını kesmişti.

KORSANHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin