Part 3.

626 27 0
                                    

Nope geen meldingen. Ik sluit twitter weer af en open mijn galerij. Ik zie de foto's van Nicole en mij. De foto's van de M&G's die ik had. Ik doe mijn mobiel in mijn zak.

We stoppen voor een mooi huis. We zetten de scooter weg en stappen af. We lopen naar de deur van het huis en bellen aan. Een vrouw doet open. "Hoi we komen voor Samuel." zeggen we. Ze glimlacht lief ennloopt naar de trap en roept wat. Even later komen er 2 jongens naar beneden lopen. En die herkenne we al te goed. "D-dioni en S-samuel omg.." stamelen we uit. Ze glimlachen en geven ons een knuffel. "Dioni denk je wat ik denk?" Vragt hij met een grijns. Dioni knikt. "Nou meiden aangezien wij ons vervelen en jullie er nu zijn kunnen jullie tog vast wel een filmpje met ons kijken?" zegt Samuel terwijl hij me aankijkt met een grijns. Ik wordt rood en knik. Samuel houdt de deur verder open. "Ladies first!" zegt ie mog steeds met een grijns op zn gezicht.

We lopen naar boven en we komen bij een grote slaapkamer aan. Dioni pakt een dvd en gooit die naar Samuel. "Umhh volgens mij is dit, Wtf dioni?!" En hij begint te lachen. Ik pak de dvd van hem aan en lees de titel op. "Sirieus Dioni? Saw?" Dioni knikt. "Maar als nicole bang is mag ze best wel tegen me aan leunen hoor.." zegt ie grojnzend tegen Nicole. Ze bloost. "En babe als jij bang wordt mag je best mijn hand vast houden hoor.." Fluisterd Samuel in mn oor.

SORRY KORT STUKJE VOLGENDE WORDT SUPER LANG!

PROMISE!

XOXOXO NOAH

That fangirl thing. (Ft. Bbrave.)Where stories live. Discover now