[14.BÖLÜM] Gerçekler...

480 57 2
                                    

Kyungsoo beni görünce hemen ayağa kalkıp gülümsedi bana sarılmayı çalıştı ama ben geri adım attım bir anda yüzü düştü. "Ne oldu Hye Min?" bir adım daha geriledim. Kalbim gerçekten çok kırılmıştı Kyungsoo ile konuşmak değil görmek bile istemiyordum. "Yo-yok bişi... Hyuna benim rehber hocam olucak sen Yoona ile beraber olacaksın. " arkamı dönüp ilerlerken beni durdurdu. "Neden bahsediyorsun?" koluma yavaşça kendime çektim. "Bir şey yok sadece ben öyle istiyorum. " arkamı dönüp gittim peşimden Hyuna geliyordu. Ağlamak istiyordum delicesine, yalnız kalmalıydım. Uzakta ki bir ağacın arkasına geçtim ve oturdum. "Beni biraz yalnız bırakır mısın?" dedim kafasını tamam der gibi salladı ve hemen uzaklaştı yanımdan. İlk defa birini seviyordum ve o da bana ihanet ediyordu, biliyorum daha hiç bir şey sormadan hemen olaya kapıldım. Ne olduğunu sormalıydım ama içimden hiç öyle geçmiyor ama elbette soracağım...

Kafamı ağaca yasladım, hava iyice karamıştı gökyüzünde yıldızlar çok güzel görünüyordu. Bayan Kim'in yanımda olmasını o kadar çok istiyordum ki... "Hye Min neredesin?" diye bir ses duydum kafamı biraz çevirerek arkaya baktım etraf karanlık olduğundan pek fazla gözükmesede kim olduğunu görebiliyordum. Bana doğru yaklaşan Kyungsoo, elinde telefon ile etrafa ışık tutarak ilerliyordu. Bir kez daha adımı bağırarak söyledi. Elimi havaya kaldırarak görebileceği şekilde kaldırdım. Şimdi sadece ikimiz varken onunla konuşmalıydım. Yanıma geldi. "Neden buradasın... Dur... sen ağladın mı burnun kıpkırmızı olmuş. " kafamı Hayır olarak sallamıştım ama evet doğru ağlamıştım ne kadar çok belli olsada inkâr ediyordum. Elimle yanıma oturmasını belli ettim. Yanıma oturunca kafamı omzuna koydum. Ağlayınca sanki biraz sinirim geçmiş gibiydi. "Hye Min ne oldu neden buradasın seni arıyorum gittiğinden beri??" hafifçe gülümsedim kafamı kaldırıp ona baktım.  "Yoona ile nasıl bir ilişki içindesiniz?" sorduğum soruya biraz şaşırmış gibiydi, zaten kocaman olan gözleri biraz daha büyümüştü. "Çocukluktan beri arkadaşız daha çok annelerimiz sayesinde tanıştık arkadaşlar çünkü."..."Peki Yoona'ya ormandayken neden sarıldın? Özür diledin?" duraksadı ne diyeceğini şaşırmış gibiydi. "Bana dürüst ol Soo, lütfen?"..."Be-benden hoşlanıyormuş..." duymam gerekeni duymuştum ama dahası gerekiyor. " Sen beni seviyor musun? " dedim bunu sormak istemiyordum, "Tabi ki...seviyorum."..."Özür dilerim Soo, bence bu ilişkiye ara verelim, ben ilk defa birine aşık olmuştum, güvenmiştim ama sen... neyse boşver." yeniden yaşlarım akmaya başlamıştı. Bu kamp gezisini artık istemiyordum benim için çok kötü bir anı olarak kalıcak artık.

Çadıra girdim. İçeride Yoona oturuyordu. Ona ve Kyungsoo'ya ne kadar çok kızmış olsamda bunu içimde tutuyordum. Bu akşam kamp ateşi kurup tüm gruplar beraber olacaktı.  Üzerimi değiştirip çıktım.

Ateş kurulmuş herkes etrafında toplanmıştı herkese yemek ve içecek bir şeyler verilmişti.  Ateşin yaydığı hafif ışık etrafı çok aydınlatmıyordu ama çok hoş görünüyordu.  Kyungsoo yanıma gelip oturdu yüzüne bakmak istemiyordum. Kalbim çok acıyordu kamp olayı artık bitsin istiyorum. 

Uzun bir gecenin ardından herkes kendi çadırlarına girmişti. Yoona benim eşim olduğu için aynı yeri paylaşıyorduk. Yüzüne bile bakmadan hemen uyku tulumuma girdim. Gözlerimi kapatıp hemen uyumak istiyordum ama bir türlü uyuyamıyordum. "Özür dilerim." dedi gözlerimi açıp kafamı ona doğru çevirdim o da bana bakıyordu.  "Önemli değil, hiç kimseye güvenmemem gerektiğini anladım. Teşekkürler. " dedim kafamı geri çevirdim. Kalbim çok acıyordu aslında sadece belli etmiyordum. "Kyungsoo'yu seviyor musun?"..."Eevet." en azından dürüst oluyor değil mi? " Size mutluluklar galiba o da seni seviyor... İyi geceler." gözlerimi kapattım. Çok yorgundum bunu şimdi fark etmiştim. Yarın için enerjim olmalıydı. Sahneye gidicektik ve hocalar bize not vericekti. Herhangi bir yeteneğimizi gösterecektik sadece, eğlenmek için...

BÖLÜMLER KISALMAYA BAŞLADI GALİBA :D FİNAL YAKLAŞIYOR... VOTE VE YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFEN... ♥♡♥♡♥

XOXO

HAYALERİN PEŞİNDE ✅Where stories live. Discover now