Trecutul meu 2

11 1 0
                                    

Am mers la școală. Școala e gratuită și Aliana m-a luat cu ea. Au urmat liceul, după care vara după absolvire. Ce pot să spun, nu eram proastă, dar nici premiantă nu eram. Copilăria mea a fost plină de traume, dar cu ajutorul lor m-am maturizat mai repede. Am rămas prietenă cu Aliana și cei 7.

După ce a murit tata, la o lună mai târziu, mama mea a fugit cu un italian, bineînțeles care avea bani. Nu a interesat-o totuși nimic despre mine. Nu mă miră...

După ce am absolvit liceul, împreună cu cei 8, am plănuit să jefuim o bancă. Aveam mare nevoie de bani, mai ales Tim, pentru bunica lui ce se afla în spital. Buni Simi a fost o bunică pentru toți, făcându-ne aproape mereu plăcintă. Mi-era foarte drag de aceasta și chiar voiam să o ajut.

După acel jaf, eram căutați în toată Spania, iar din această cauză a trebuit să ne despărțim. Eu și Aliana am mers în New York, iar ceilalți s-au răspândit pe celelalte continente. Slavă Domnului că am apucat să plecăm înainte să fim dați în urmărire națională.

Ajunse în New York, cu bani strânși de-o parte, am cumpărat un mic apartament dintr-o zonă mai izolată. Nu ne permiteam să riscăm să fim recunoscute. La două zile după aceea, ne-am angajat la un micuț "restaurant", unde se servea micul dejun în special. Era cam sărăcuț, dar cu un aer vechi și rebel. Cam doi ani am lucrat ca și chelneriță, în timp ce Aliana era ajutor de bucătar și casier. Era un cartier destul de liniștit, dar vesel. Toți erau bine-voitori și zâmbitori, se bucurau de viață. Nu le păsa de trecutul tău, ci te acceptau printre ei ca fiind din familie. Todd și Martha nu erau doar șefii noștri, ci erau ca niște părinți. Ambii erau de culoare, iar miracolul a făcut ca în cei 7 ani de căsnicie, Martha a rămas însărcinată când ne așteptam mai puțin. Bineînțeles, cum nu totul e perfect până la adânci bătrâneți, un tip cu un nume fandosit a cumpărat o mare parte din construcțiile din apropiere, incluzând clădirea unde locuiam, făcând plățile mult mai mari. Nu ne mai permiteam orice ușor, așa că a trebuit să revenim la vechile obiceiuri. Nu furam cine știe ce, doar lucruri care să ne asigure traiul.
Martha era în luna a șaptea și nu mai putea lucra cot la cot cu noi. Doar ne supraveghea.

Îmi amintesc foarte bine ziua când ne-am cunoscut...

Pe ușa ce a anunțat cu un clincket de clopoțel sosirea, au intrat doi polițiști. Frumușei ce pot să spun. M-am alarmat puțin la început, deoarece nu-i cunoșteam, dar mi-am adus aminte că domnii Roger și Clanton, foștii polițiști ce mereu erau prin zonă, trebuiau să iasă la pensie. Erau oameni de treabă, în ciuda meseriei.

-Sunt atât de sexy, nu-i așa ?m-a întrebat Aliana, făcănd referire la cei doi, când m-am apropiat de ea lângă casa de marcat.

-Sunt, dar sunt și foarte periculoși pentru noi !i-am spus accentuând ultimele cuvinte.

-Oh haide Éli, nu ne afectează cu nimic dacă ne încurcăm cu vreunul dintre ei o seară, spuse plecând privirea.

-Doar nu...Ali !Te-ai culcat cu ei ?

-Cu EL, spune accentuând modificarea.

-Să ghicesc, e cel înalt, nu-i așa ?

-Știi ce ochii căprui are ?Și mai ales, ce abdomen...să nu mai spun de brațe, spune rezemându-se într-o mână, în timp ce își mușca buza.

Mai departe nu vreau să știu, fetițo !

-Ok, gata cu siguranța pentru noi. Să-mi spui dacă-ți place mai mult Kansas sau Detroit, am spus pregătindu-mi carnețelul pentru notat.

-Nu !Nu ne mutăm !Doar m-am culcat cu el o dată...sau două...sau poate mai multe ori, dar nu contează !

-Aliana Van, diseară avem de discutat !Acum am comenzi de preluat.

-Bafta cu tipii sexy, spune și-mi face cu ochiul sugestiv.

Mi-am rotit ochii și am plecat spre "polițiștii sexy ai Alianei". Aveam un mers plictisit, dar totuși legănat din șolduri. Uniforma nu era una tocmai neplăcută. O rochiță destul de scurtă, cu două palme deasupra genunchiului de culoare bleu-marin, un șorțuleț alb legat peste șolduri, o pereche de balerini negrii, ce iarna erau înlocuiți de o pereche de ghetuțe de aceeași culoare, carnețelul și un creion înfipt în cocul lejer pe care mi-l prinsesem în dimineața aceea, lăsând mare parte din șuvițe libere. Am observat cum mă studiau amândoi. M-am apropiat destul de masă și mi-am extras creionul din păr, după care, cu cel mai drăguț zâmbet al meu, i-am întâmpinat și le-am luat comenzile.

-Ce conține "mic dejunul zilei" ?a întrebat bărbatul cu ochii albastri, zâmbindu-mi mai mult decât profesional.

-Ombletă cu brânză, carne de pui și o cafea, iar ca desert clătite cu ciocolată.

Bărbatul de culoare s-a amuzat de felul cum mă privea.

-Un mic dejun, iar eu vreau o cafea și porția de clătite, mi-a răspuns "aventura Alianei"

După ce am notat comanda, m-am întors la bucătărie, pentru a i-o înmâna lui Todd. Prietena mea mă privea amuzată, sprijinită într-un cot.

-Recunoaște că a întrebat aia doar ca să-ți audă vocea, a spus chicotind.

-Atunci sper că l-am fermecat cu vocea mea seducătoare, spun schimbându-mi tonul vocii mai jos și punând o mână teatral pe umărul prietenei mele.

Aceasta a bufnit în râs. Comanda a fost gata și am plasat-o în siguranță, polițistul cu ochii albaștri neevitând să-mi arunce priviri care ar fi trebuit să mă facă să intru în pământ de rușine.

Restaurantul se tot golea, având în vedere ora la care oamenii se întorceau la treburile lor, așa că ne-am luat cafeaua numărul 2 și ne-am așezat la o masă de două persoane. Am discutat, subiectul principal al ei fiind polițiștii și cât de sexy sunt uniformele lor, lucru la care eu nu am făcut decât să râd. Apoi am trecut la subiectul "De ce nu ai iubit, sau măcar aventuri", care constă mai mult într-o morală despre cum trebuie să-ți trăiești viața și despre nevoia sexuală a femeilor. Am revenit la subiectul "Polițiștii sexy" și așa s-a dus pauza noastră.




Hello din nou!! Am încercat să corectez cât de cât capitolul dar vreau in mare parte să las povestea așa cum am scris-o inițial, în 2019=)) sper să vă placă.

HOAȚAWhere stories live. Discover now