Nový Rok

29 5 0
                                    

Milý rok 2018... začal si sa tak obyčajne, bol si oslávený v našom byte s rodičmi. Nič veľké som od teba neočakávala... no teraz?? Keď spomínam na všetky spomienky, zážitky a všetky tie veci, uvedomujem si že to bol ten najlepší rok..... nie len že som prvý krát okúzlila pravé kamarátstva, prvé zakázané veci... Hlavne som okúsila kúzlo prvého bozku. Prvých chlapcov. Pamätám si každý jeden zážitok. Priniesol si mi do života ľudí ktorých milujem viac ako samú seba. Naopak si mi odniesol ľudí ktorí si nezaslúžili byť v mojom živote.
No i tak. Každý deň mal svoj význam. Svoju časť príbehu. Ty dobre vieš čím chcem ukončiť túto kapitolu s tebou a zároveň začať novú s rokom 2019. Vieš čím aj kým.
Keď si spomeniem na začiatky s tebou.... bola som detská. Neočakávala som nič. No potom prišlo všetko to čo má zmenilo. Prešlo to tak rýchlo.... celý rok som sa tešila na túto oslavu. Jediný deň v roku! Nevedela som sa dočkať. A teraz?? Už dnes! Už dnes to príde a ja neviem čo čakať. Nechcem o teba prísť... navždy budeš zapísaný ako rok, ktorý mi zmenil život. A nikdy na to nezabudnem!

Šťastný Nový rok ľudia! Poďakujte tomu starému za všetko a privítajte s radosťou ten nový!!!

•Pozri, tie hviezdy svietia pre nás•Where stories live. Discover now