Tanıtım

680 41 17
                                    

Neler olduğunu idrak edemeyen ve daha yeni ayılmış oğlan boş gözlerle etrafına bakınıyordu.

"Seninle küçük bir Ölüm Oyunu oynayacağız, Taewoon. Çok zevkli olacağına eminim."

Bembeyaz odada bir kahkaha sesi yankılandı. Dört duvarda da pencere yoktu. Sadece bir kapı vardı. Oda bomboştu ve kendisi odanın tam ortasında yerde oturuyordu. Ses duvarlara çarpa çarpa yankı yapıyordu.

Bilinci yavaş yavaş yerine gelmeye başlamıştı fakat "Ölüm Oyunu"'da ne demek oluyordu. Sesin geldiği tavanın köşelerine yerleştirilmiş olan hoparlörlere baktı oğlan. Nereye bakacağını bilmiyordu.

"Grup üyelerin bu kapının arkasında sevgili liderlerinin yardımına muhtaç bekliyorlar. Her biri ölümün eşiğinde. Onları kurtarabilecek misin?" alaycı bir tonda konuşmuştu ve oğlan hala şaşkındı. Bunun gerçek mi yoksa rüya mı olduğunu kestirmeye çalışıyordu.

"Hee! Bu arada. Sen de güvende değilsin. Dikkatli ol!"

Bu bir program falan mıydı? Kamera şakası olabilir miydi? Ne olduğunu anlayamıyordu ve hala oturduğu yerden hoparlöre bakıyordu.

.

.

.

.

NOT: İşte işkence ve çeşitli ölüm tarzlarını seven ben kan dolu bir hikayeye başlayacağım. Fakat ne zaman? Bilmiyorum...

Testere'yi mutlaka izlemişsinizdir. Bir nevi onun gibi bir hikaye ve beş bölüm falan olabilir anca. Kısa bir şey olacak ama ikinci sezon falan olabilir o da başka bir grupla olabilir. Bu tarz vahşice şeyleri sevdiğim için böyle bir şey olabilir yani.

Hala SPEED'i tanımayan ve tanımak isteyen varsa mesaj atabilirler.


Death Game→SPEEDHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin