Keep up with the Greys

395 14 11
                                    

Το νοσοκομείο είναι λευκό και ψυχρό και βρωμάει φάρμακα και πεταντίν. Η μαμά ειναι στην αίθουσα εξέτασης και εκτός αυτού έχουμε και τον πατέρα να κόβει βόλτες πέρα δώθε μπροστά απο την πόρτα. Πραγματικά είσαι εξοργηστικός, Γκρέυ! Ένα τόσο μικρό και ασήμαντο ατύχημα έχει προκαλέσει νευρικό κλονισμό στον Κρίστιαν και η υπερβολική του αντίδραση σε εμένα.

Σηκώνομαι απότομα  να φύγω. Με πνίγει ο μαλάκας! Η Γκρέις είναι δίπλα, την ακούω να προφέρει το όνομα μου, αλλα την αγνοώ. Θέλω καθαρό αέρα. Η μυρωδιά μου προκαλεί ναυτία. Κοντοστέκομαι για μια στιγμή νιώθοντας το άγρυπνο βλέμμα του Κρίστιαν πάνω μου. Γυρίζω να τον κοιτάξω και είναι θυμωμένος, σχεδόν εξοργησμένος. Με εμένα, με τη μητέρα, κανείς δεν ξέρει. Με το σαλταρισμένο πάντος σίγουρα όχι. Η αδυναμία του μπαμπά στη Φοίβη καταντάει εξοργιστική. Βγαίνοντας στον κεντρικό διάδρομο βγάζω το iPhone και τηλεφωνώ στην Έιβα. Πρέπει να αποσπάσω τη προσοχή του μυαλού μου απο αυτή την αισχρή μυρωδιά. Χτυπάει και ακούω το γνώριμο τραγούδι της JLo στην κλήση της ξαδέρφης μου. Κάνει σαν τρελή και παλαβή για την Τζένιφερ. Μου έρχονται φευγαλαία σκηνές απο συναυλίες τις και τις μαλακίες που κάναμε τότε. Ευτυχώς που υπάρχει και η θεία Κέιτ γιατι αν το αφήναμε στον Κρίστιαν θα μας πήγαινε μόνο εκδρομές στο Άσπεν. Το σηκώνει στο τελευταίο δεπτερόλεπτο.

"Έλα αγάπη! Όλα εντάζει στο νοσοκομείο."

"Μια χαρά, δεν ήταν τίποτα σημαντικό ούτως ή άλλως. Σε πήρα να δω πως τα πάτε στο σπίτι."

"Βαρετά. Η Φοίβη με το κινητό, και όλοι οι υπόλοιποι στο τραπέζι. Το επίκετρο της προσοχής φυσικά η θεία Μια. Να σου πω, πάμε για κανένα Κοσμοπόλιταν μόλις ξεμπερδέψεις?"

"Έχω δουλειά, ξέρεις μερικοί απο εμάς δουλεύουν. Πάρε την αδερφή μου."

Και αυτομάτως ξέρω πως ξινίζει τα μούτρα. Η Έιβα με τη Φοίβη δεν τα πήγαινα ποτέ καλά. Όχι πως είχαν κάτι να χωρίσουν, απλώς ασυμφωνία χαρακτήρων. Η σκέψη με κάνει να χαμογελάσω.

"Δεν ακούω τίποτα. Πετάξου μέχρι το Εσκάλα, άλλαξε και πάμε. Έμαθα για ένα εναλλακτικό μπαράκι στο κέντρο. Είναι πιο... απελευθερομένο. Ποιός ξέρει, ίσως εκεί κάνεις επιτέλους λίγο σεξ."

"Άντε γαμήσου, Έιβα."

"Δεν φταίω εγώ μάτια μου. Το ξέρω οτι οι άνδρες είστε μαλάκες, αλλά εσύ έχεις παραιτηθεί. Στην ηλικία μας οι μάνες μας ετοίμαζαν νυφικά. Λοιπόν το κλείσαμε, στείλε μου όταν ξεμπερδέψεις."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 22, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Another Shade Of GreyWhere stories live. Discover now