18. časť

470 45 8
                                    

Ďalšia časť na svete. :) Trošku som sa rozpísala tak dúfam, že sa časť bude páčiť. :) Ďakujem za nádherné komentáre na minulej časti :3 Ste úžasné <3 ILY <3 Príjemné čítanie :* <3

''Mňam! Je to výborné!,, Napchala som si do úst ďalšiu palacinku a s chuťou som ju prežúvala. ''Som dobrí kuchár čo už.,, Justin so smiechom mykol plecom a naďalej sa zabával ako sa prejedám palacinkami. ''Prosím vezmi si ma.,, Dojedla som poslednú palacinku, ruky som si utrela do servítky a kľakla som si na jedno koleno. Justin sa začal smiať ako šialený a po chvíľke som sa k nemu pridala aj ja. ''Ak by si bol ochotný robiť mi takéto palacinky každé ráno tak by som si ťa naozaj vzala.,, Posadila som sa naspäť na postel a sledovala som jeho pobavený výraz. ''Takže to nebude kvôli tomu, že som nádherný, sexi, dokonalý, úžasný a krásny?,, Nadvihol obočie a ja som nad ním len mávla rukou. ''Tak to určite. Ja kopem vyššiu ligu ako si ty.,, Snažila som sa potlačiť smiech a myslím, že sa mi to aj darilo. ''Jasné a preto ty budú tiecť sliny ak si dám dole tričko.,, Uchechtol sa a sledoval môj prekvapený výraz. ''Nič by som nepovedala ak by si mal dobré telo ale tá tvoja kolekcia kostí? Nie ďakujem.,, Usmiala som sa na neho ale mala som neuveriteľnú chuť sa smiať. Obaja dobre vieme, že má dokonalé telo. ''Tak to ti potom nebude vadiť ak sa vyzlečiem.,, Znovu nadvihol obočie a ja som len pokrútila hlavou. Na poje prekvapenie si Justin naozaj dal dole tričko a ja som rýchlo odvrátila zrak. ''Honey pozri sa na mňa.,, Počula som pobavenie na jeho hlase, no ja som sa nechystala otočiť sa. Však by som začala slintať. Bože čo to tu už rozprávam? Musím si od neho držať odstup a nie básniť o tom aký je nádherný! Aj keď je priam dokonalý. Dobre STOP! Stačilo! Radšej som sa mu otočila chrbtom, no po chvíli som zbadala Justina pre mnou. Rýchlo som sa pozrela na svoje ruky a snažila som sa nevnímať jeho smiech. Ani som si nestihla uvedomiť a ležala som na chrbte a Justin sa podopieral rukami nado mnou. ''Čo to robíš?,, Nervózne som sa usmiala a pozerala som sa mu do očí. ''Len ťa presviedčam, že si zo mňa úplne mimo.,, ''Tak to určite.,, Prekrútila som očami a Justin mi zobral ruku do tej jeho a priložil ju na jeho brucho. Vlastne na jeho tehličky. V tom momente som prestala dýchať a očami som behala z jeho brucha na jeho oči. Pomaly mi ruku posúval nižšie a nižšie a ja som nasucho prehltla. Keď som mala ruku blízko lemu jeho nohavíc tak som si skúsila ruku odtiahnuť, no Justin mi ju tam pridržal. Z hlbokým nádychom som sa pozrela do jeho očí a on potom vybuchol do obrovského smiechu. Zvalil sa vedľa mňa na postel a smial sa. ''Ty si neskutočný debil!.,, Udrela som ho do hrude, no on sa neprestával smiať. ''Keby si len videla ten svoj výraz.,, Rozosmial sa ešte viac a ja som sa začala smiať s ním. Naozaj som mohla vyzerať blbo.

''Ďakujem, že si ma odviezol.,, Odopla som si pás a usmiala som sa na neho. ''Rado sa stalo.,, Úsmev mi opätoval. Ja som sa k nemu naklonila a pobozkala som ho na líce. ''Dnes si si ju zaslúžil.,, Zasmiali sme sa a ja som vystúpila z jeho auta. Zabuchla som dvere a ustúpila o krok. Justin mi rukou ukázal, že mi zavolá a zakýval mi. Len som prikývla, odkývala som mu a sledovala som ako sa jeho auto stráca za rohom. Zhlboka som sa nadýchla a potom vydýchla. Pomaly som kráčala k vchodovým dverám a na tvári som mala priblblí úsmev. Dnešný deň bol úžasný. Povzdychla som si a otvorila som dvere. Celí deň sme sa hrali x-box a smiali sme sa ako blázni. Zabuchla som za sebou dvere a vyzula som si topánky. ''Kde si bola mladá dáma?,, Moja mama sa zrazu objavila predo mnou. Ruky mala založené na hrudi a podupkávala nohou. ''Preboha mami, nabudúce aspoň zakašli alebo niečo. Vystrašila si ma.,, Prekrútila som očami a prešla som do kuchyne. ''Neodpovedala si mi. Pýtala som sa kde si bola a s kým vlastne.,, Mama sa oprela zadkom o kuchynskú linku a sledovala každý jeden môj pohyb. Vybrala som si z chladničky džús, naliala som si ho do pohára a odložila som ho. ''V škole a potom ma kamarát odniesol domou.,, Prekrútila som očami a posadila som sa. ''No nehovor. Volali mi zo školy a pýtali prečo si dnes neprišla, keďže si mala dokončiť koncoročný obraz.,, Hups! Na to som aj zabudla. ''Ja som bola v škole. Lenže mi prišlo zle a tak som odišla. Kamarát mi napísal či sa má po škole po mňa staviť a ja som mu odpísala, že mi je zle a idem domou, no on trval na tom, že ma zvezie. Nakoniec sme sa zastavili ešte na pizzi a potom ma odniesol domou.,, Sklonila som hlavu a v duchu som si hovorila, že som lepšiu lož vymyslieť ani nemohla. ''Nemohla si mi aspoň zavolať?,, Mama na mňa zvýšila hlas. ''Prepáč je mi to veľmi ľúto. Už sa to viac krát nestane.,, Nahodila som na ňu psie oči a ona len so zdvihnutým obočím prikývla. ''Bež do svojej izby. Tento krát to prehliadnem nakoľko to bolo prví krát, no už sa také nestane inak si ma neželaj!,, ''Áno mami.,, Pohár som položila do drezu a vybehla som do svojej izby. Hodila som sa na postel a znovu som sa začala usmievať ako slniečko na hnoji. Neviem čo sa Justinovi stalo, no je z neho iný človek. Bože už o ňom až príliž často premýšľam. Dala som si imaginárnu facku a zapla som si notebook aby som na neho prestala myslieť. 

Life as a game (Justin Bieber)Where stories live. Discover now