Özel bölüm 'New year'

940 57 4
                                    


Herkese Merhaba ❤️❤️

Öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum 😊😊 umarım sizin için güzel bir yıl olur 🎉🎊🎉 bol kahkahali 😂 bol aşklı 👫 ve bol çikolatalı 🍫
Ve size çok teşekkür etmek istiyorum , okunma sayısını görünce neredeyse mutluluktan ağlayacaktım ,  hiç beklemiyordum bu kadarını iyiki varsınız ❤️

Yılbaşi özel bölümle sizi başbaşa bırakıyorum , biraz aceleye gelmiş bir bölüm oldu , üstelik o kadar aradan sonra yazmak zordu, malum ilham sürekli yanımızda olmuyor 😇
Umarim beğenirsiniz ve bol yorumlu olur
Size öpücüklerimi yolluyorum 😘😘

İyi okumalar!

3 yil sonra

'Derek! Lisa'ya bak'

Derek kendisine ufacik adimlarla kosmaya calisan minik kiza şefkatle baktı, mutluluğu gözlerinden okunuyordu .

' Sana aşıkmış gibi bakıyor' dedi Joyce sitem ederek
'Gibi değil, aşık tatlım , bilirsin cazibeme kapılmamak zor' dedi Derek göz kırparak

Joyce tam cevap vereceği sırada telefon çaldı , telefonuna baktığında arayan Stıles'dan başkası değildi .

' Hey Joyce , yılbaşı partisine geliyorsunuz değil mi ? Umarım unutmamışsınızdır'

Joyce , Stiles'in sesini duyduğuna o kadar sevinmişti ki söylediğini algılamamıştı bile ,  tekrar düşündüğünde bir hüzün kapladi yüzünü , bu 3 yılda herkes kendi hayatına bakmıştı ve birbirlerine pek zaman ayıramamışlardı.

Stiles ve Lydia birlikte yaşıyorlardı elbetteki Lydia'nin beğendiği bir villa tarzı bir evde , Scott annesiyle yaşıyordu veteriner olmak için okuluna devam ediyordu, Kira'ysa Scott'u bırakıp uzun bir tatile çıkmıştı kendisinin deyimiyle ve yıllar geçmesine rağmen henüz dönmemişti, Liam ise yatılı okula gidiyordu artık buraya biraz mesafesi olan bir şehirde.

Derek ve Joyce beraber yaşıyorlardi ve aşklarinin  meyvesi olan bir kızlari vardı 'Lisa' , Lisa tam anlamıyla babasina benziyordu , kahve rengi saçlari ve yeşil gözleriyle ben Derek Hale'in kiziyim diye bağiriyordu adeta.

Joyce'un anlatımıyla:

Düşüncelere dalmışken telefonda bağıran Stiles'in sesi erişti kulaklarıma

' Stiles dalmışım üzgünüm ' dedim mahcup bir şekilde.
' ee geliyorsunuz değil mi ? ' dedi heyecanlı bir sesle
' elbette ! Akşama görüşürüz ' dedim ve telefonu kapattim.

***

Montlarımızı giyidikten sonra evden cıktık ,  Derek belli etmesede oda heyecanlı ve mutluydu hepimiz yine yeniden beraber olacaktık .

Oraya varmamızla hızla arabadan indim ve kapıya doğru koşmaya başladim  beni karşılayan Stiles oldu , uzun bir sarılmadan sonra sıra Lydia'ya gelmişti.

Özlem giderme fastlimiz geçtikten sonra içeri geçtik , ev ışıl ışıl olmuştu her yer buram buram Lydia'nın işi olduğunu haykırıyordu ! Tanrım bu kız hiç partilerden sıkılmazmıydı ?

Stiles Lisayla oynarken , Lydia bana evi gezdiriyordu , Derek ise telefonda konuşuyordu kaşları catık bir şekilde , gülümsedim. Bir adam her haliyle nasıl bu kadar büyüleyici olabilirdi ? Her zaman daha fazla aşık oluyordum ve bunun sonu yoktu biliyordum. Ben dalmışken Lydia beni cimcikledi.

' Hey aynı evde yaşıyorsunuz farkındamisiniz ! Ve ayrıca minik bir kızınız var' dedi Lydia sitem eder gibi

' hala aynı aşk'la bakmayı nasıl başarıyorsun onu her gördüğünde ilkez görüyormuş gibi' diye devam etti

" HUNTER" ( derek hale )Where stories live. Discover now