Fallin' All In You

901 72 51
                                    

Album 3, track 6
Fallin' All In You

Nincs annál szebb dolog reggel, amikor a felkelő nap sugaraira ébredek, életem szerelmével a mellkasomon. Nyálas, tudom. De egyszerűen nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire szerelmes vagyok Belé!

Őrület, hogy mindez csak egy éjszakával kezdődött. Nem gondoltam volna, hogy aznap találkozok életem szerelmével. Hihetetlenül gyönyörű, okos, elragadó, szenvedélyes, aranyos, csinos és szerethető lány, pont olyan, amiről minden férfi álmodik. De ő csak az enyém.

Sokáig voltam egyedül, de az ő érkezése minden várakozást megért. Azt hittem előtte, hogy megtaláltam a szerelmet és tudom mi az, de nagyot tévedtem. Visszaemlékezek, amikor először elmondtam neki, hogy szeretem...

"A kanapén ültünk, egy szép tavaszi délután volt. 2 hónapja voltunk együtt, minden csodás volt. Tényleg megfogtam az Isten lábát ezzel a lánnyal. Nem túlzok.

Épp a Twitteren nézelődtem, amikor megakadt a szemem egy képen. Az egyik fanoldal posztolta, "Shawn barátnőjéről egy ritka fotó. Tök édes volt!" - írta hozzá az oldal vezetője. Ez tényleg ő volt és tényleg iszonyat cuki volt! Talán 13-14 éves lehetett, fogszabályzója volt, haja ki volt vasalva és egy lila ruhát viselt. Szemein látszott, hogy sírt, de kétségkívül örömkönnyek voltak, hisz ez egy szülinapi kép volt. Vagyis a tortából ezt következtettem le.

- Na nézd mit találtam! - nevettem fel és felé mutattam a telefont.

Hajszálai, amik copfjából kijöttek, szemébe lógtak és a Harvards-os szürke pulcsimat viselte fekete leggings-ekkel. A telefonját bújta, felhúzott térdein pihentette fejét. Mikor meghallotta hangomat, rögtön felkapta a fejét. Mikor meglátta a képet, lehervadt a mosoly az arcáról.

- Jézusom, ezt honnan szerezted?! - akadt ki és nagy szemekkel nézett a képernyőre. Csak még hangosabban felnevettem, miközben lementettem a képet.

- Titok. Vannak embereim - mondtam sejtelmesen. Nem hazugság, a Mendes Army akár percek alatt kiderít bármit, a kérésem nélkül. Mi lenne, ha egyszer tényleg megkérném őket, hogy segítsenek?

- Add ide! Ne mentsd le, hééj!!! Az egy szörnyű kép! - nevetve próbáltam kiszedni a mobilt a kezemből, de mivel sokkal hosszab a karom az övénél, ügyesen kicseleztem.

- Pedig olyan cuki vagy rajta! - kacagtam jóízűen azon, hogy próbálja megkaparintani a telefont tőlem, de nem sok sikerrel. Annyira belemerültünk a harcba, hogy a következő pillanatban már csak veszem észre, hogy leestünk a kanapéról. Szerencsére ő rám esett, fordított esetben már összenyomtam volna szerencsétlen lányt.

Ahogy egymáson fekve a hideg padlón voltunk, hangosan hahótázva, egy pillanatra a szemeibe néztem és csak elmosolyodtam. Annyira szeretem a nevetését. Ha tehetném egésznap ezt hallgatnám.

- Kincsem! - szóltam hozzá gyengéden, miközben egy hajtincset a füle mögé simítottam.

- Igen? - jelent meg egy apró mosoly az arcán. Kezeit mellkasomon pihentette, ezzel is segítve magát, hogy fel tudjon rám nézni.

- Szeretlek! - mondtam ki és baszki, nagyon jó volt kimondani! Mindenkinek el akarom mondani ezt. Szerelmes vagyok! Kibaszottul szerelmes!

A mosoly egy pillanatra lehervadt ajkairól, mintha sokk érte volna. Igaz, két másodperc volt az egész, de én már halálra aggódtam magamat, hogy lehet túl korai volt ezt mondani vagy talán ő nem érez így. De ezekből a gondolatokból a hatalmas mosolya és könnyes szemei zökkentettek ki.

Shawn Mendes - The albumWhere stories live. Discover now