6.

438 18 2
                                    

Egész jól aludtam,csak furcsa álmom volt a főnökömmel.Megdörgöltem a szemem és már fel is keltem. A fürdőszobába mentem ahol lezuhanyoztam és elvégeztem minden olyan dolgot amit ott szokás.Az után a szekrényemhez mentem és a fent látható képen található ruhát vettem fel. Ma apu vitt a munkába és nem autóval mentem.

Egy kettő ott voltam és egyenesen az irodába mentem. Az íróasztalomon egy üzenet volt, amin az állt hogy menjek a főnök irodájába, ha megérkeztem. Így is tettem.

Bekopogtam amire halottam hogy betessékelt.
-Jóreggelt főnök!Láttam az üzenetet hogy egyből jöjjek ide!-mondtam majd beljebb léptem az irodába.
-Igen, gyere csak be. A holnapi útról szeretnék beszélni.-válaszolt.
-Rendben van!-mondtam majd leültem egy székbe.
-Na szóval, holnap indulunk és három napig leszünk ott!Mexikóba megyünk tárgyalásra szóval elég meleg lesz, olyan ruhát hozzon! Ezen kívül tudnia kell, hogy holnap reggel nyolckor indulunk, autót küldetek érted ami majd elvisz a repülőtérre.-fejezte be.
-Rendben van, akkor úgy készülök!
-Okés és köszönöm hogy eljösz velem-köszönte meg.
-Ez a munkám!-mondtam nevetve.
-Szóval csak azért kisérsz el mert ez a munkád?-kérdezte komolyan.
-Amúgy is elkísértelek volna, tudod!-mondtam majd kimentem az ajtón.

Miután kiléptem az ajtón el mosolyodtam. Úristen mi volt ez? Semmi csak megint beképzeled azt hogy bejösz a főnöködnek.Irány vissza dolgozni.

Az irodába mentem, ahol válaszoltam pár fontos üzenetre, ugyanis ki tudja, hogy a három nap alatt menyi idő lesz a munkámra.Az idő gyorsan telt, nagyon is gyorsan. Amikor felnéztem a gépből, az óra már egy órát mutatott. Nem is ebédeltem. Felálltam az asztaltól és a büfébe mentem. Vettem magamnak egy saláta tálat és az irodába mentem. Az íróasztalomnál megettem majd folytattam a munkám. Amire végeztem az összes tudnivalóval, már négy óra is lehetett.

-Még mindig dolgozol?-kérdezte James.

-Hát ha holnap elutazunk, akkor nem lesz annyi idő dolgozni és elakartam intézni, azt meg hogy hány óra van már észre se vettem.-válaszoltam nevetve.

-Túl keményen dolgozol.Most már menj haza pihenni meg pakolj össze!-jelentette ki.

-Rendben akkor főnök.-válaszoltam nevetve.

-Apud jön érted?-kérdezte.

-Honnan tudod, hogy az apum hozott reggel?Amúgy most kell őt felhívnom, hogy jöjjön el értem, mert még nem hívtam.

-Láttam reggel, de akkor ne hívd fel. Hazaviszlek!-válaszolta és megfordult, hogy kimegy.

-Nem kell, felhívom aput!-ragaszkodtam hozzá.

-Na kapd össze a dolgaid és gyere az irodámba.-válaszolta és kiment az irodámból.

Gyorsan össze kaptam minden dolgom és már indultam is.Az irodájához mentem, ahova kopogás után beléptem. Rám nézett, gyorsan felkapta a kabátját és már mentünk is. Beültünk a hatalmas nagy fekete autójába és eldobott haza. A haza úton legtöbbet a holnapról beszéltünk.

Amikor hazavitt, megölelt és én kiszálltam az autóból. Intettem neki, amire vissza intett és elhajtott. Én felmentem és a szobámba tartottam, amikor anya megállított, hogy kimosta a ruháim és a szekrényembe tette őket.

A bőröndömbe belepakoltam, az összes olyan dolgot amire szükségem lesz.  A laptopom is elpakoltam, mert a repülő úton lesz időm kicsit dolgozni. Amikor már biztos voltam benne, hogy mindenem megvan, akkor lezuhanyoztam. Azt nemszeretem csak a hosszabb utakban, hogy mindig idegeskedek, hogy mindenem meg e van, mert tuti valami otthon marad. De nem idegeskedtem tovább, hanem inkább el is mentem aludni. 

Jóéjt!

Maffia angyalaWhere stories live. Discover now