5. Bölüm

16 3 0
                                    

O kişi küçük eli ile ünlüdür evet o PARK JIMIN.

O kişi küçük eli ile ünlüdür evet o PARK JIMIN

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eğer o buradaysa öbür üyelerde buradadır.(Vay canına zeka fışkırıyor) o sırada yanıma biri oturdu. Maskesi vardı kim olduğunu bilmiyordum ama koreli olduğuna emindim. Keşke suga olsa ama bende o şans var mı. Bir anda içimden bir ses " acaba sana maske yakışır mı? " diyordu. Minşu :
- Acaba maskeni bir kere takabilir miyim?
Çocuk :
- Hayır olmaz.
- Neden?
- Olmaz dedim.
- Ama ...
- Hayır dedim ya niye ısrar ediyorsun?
- Lütfen ...
O kadar çok ısrar ettim ki çocuk kabul etmek zorunda kaldı sırf susmam için. Maskesini çıkardı ve bana uzattı. Maskeyi çıkardığı an ona baka kaldım çünkü bu suga'ydı. Yani bu MIN YOONGI. Şu an ne yapmam lazım diye düşünüyordum ki suga'nın bana seslendiğini duydum. Suga :
- Iyi misin?
Minşu :
- Iyiyim teşekkürler.
Suga :
- Al işte maskeyi takmak istemiştin.
Minşu :
- Hı... evet doğru teşekkür ederim.
Suga :
- Önemli değil ama maske sana yakıştı.
Teşekkür ettim ve maskeyi çıkarıp ona uzattım. En son camdan baktığımı hatırlıyorum sonrası karanlık. Sanırım uyumuşum. Uyanmamın sebebi beni dürten birinin olmasıydı. Bu kişi suga'ydı. Suga :
- Hadi kalk birazdan inicez.
Minşu :
- Saol yani kaldırdığın için.
Suga :
- Önemli değil.
Ayağı kalktım ama sebebi neydi hatırlamıyorum sanırım jiha ya bir şey diyecektim. Ayağı kalkmamla yere düşmem bir oldu telefonumda yere düşmüştü. Uçak yere inene kadar yerde durdum. Sonunda indi hemen ayağa kalktım ve telefonu almaya çalıştım ama biri benden önce davrandı. Benden önce davranan suga'ydı telefonu yerden aldı almasına ama telefonun ekranı açıktı ve kendi fotoğrafını gördü. Suga gülüyordu ,ben ise utançtan yerin dibine girmiştim. Telefonu almadan çantamı aldım ve jiha yı dışarı doğru sürükledim. Bavulları aldık tam hava alanından çıkacakken jiha ya birinin seslendiğini duydum. Jiha bavulunu bana verdi ve seslenen yani jimin in yanına gitti.

----JIHA'NIN AĞZINDAN----

Jimin in yanına gittim. Jimin :
- Acaba şey...
Jiha :
- Ney?
Jimin :
- Acaba telefon numaranı alabilir miyim?
(Jiha iç ses) :
- NEEEEEE...
Jiha :
- Elbette numaram ******** bu.
Jimin :
- Tamam görüşürüz.
Jiha :
- Görüşürüz.
Jimin gittiğinde hemen Minşu nun yanına gittim. Bavulları taşımaya çalışıyordu hemen bavulumu aldım ve önden taksiye hızlıca bindim.

----MINŞU'NUN AĞZINDAN----

Jiha önden önden gitti ,çok mutlu gözüküyordu. Ben de bovulları taksinin bagajına koydum ve kapıya yöneldim. Tam taksiye binicekken ...

iki adam iki kızWhere stories live. Discover now