Chapter 9💫

997 31 6
                                    

Vorige keer:
J-hope is stil en kijkt naar de grond.
Dan kijkt die omhoog naar mij en Tae.
'Het spijt me.' Zegt hij.
Ik zie Tae bozer worden en hij loopt naar binnen. En ik loop er achteraan.
------------------

(pov J-hope)
Nadat y/n en Taehyung weg waren gelopen.
'Hoe kon ik nou zo dom zijn om der tekussen. Ze haten me nu vast allebei.' zeg ik tegen mezelf en ik loop naar binnen en loop naar mijn kamer en Jimin volgt me.
'Eyy bro what's up?' Vraagt die.
'Nothing.' En ik ga op mijn bed zitten.
Jimin kijkt me aan en zegt 'niet liegen.' En kijkt me serieus aan.
'Oke oke... ik heb Y/n gekust.' Zeg ik en ik kijk naar de grond.
'Je hebt wat!' Zegt Jimin.
'Dat meen je niet.' Zegt die daarna.
'Ik weet het.' Zeg ik zacht.
Hij geeft me een knuffel en zegt 'het komt wel goed.'
Dan geeft die een smack in mijn gezicht en rent weg en ik ren er achter aan.

(pov Taehyung)
Ik ben naar de kamer van Jungkook en Jimin's kamer omdat ik weet dat J-hope in onze kamer is. Ik ga op Jimin's bed zitten En begin Tehuilen hoe kon die dat verbergen we vertellen elkaar alles. Y/n komt na mij de kamer inlopen en gaat naast me. zitten. 'Het komt goed.' Fluistert ze en ze knuffelt me. Ik knuffel der terug en geef der een kus en ze kust terug. Ik veeg mijn tranen weg en ze kijkt me aan.
'Waarom deed die dat?' Vraag ik.
'... hij zei dat die me al heel lang leuk vondt.' Zegt ze zacht.
Ik voel weer boos worden ookal had ik wist ik het half al en sta op. Y/n merkt het en pakt me hand. Ik kijk der boos aan. En ze schikt er blijkbaar van. En ik spring boven op der en ze valt op het bed waardoor ze moet lachen. Daarna kus ik der en fluister 'your mine!' Waardoor ze moet lachen. Ik sta weer op en loop naar de deur 'ik ben zo terug.' Zeg ik en ik loop naar mijn kamer om tekijken of ze er nog zijn. Ze zijn weg en ik loop terug naar Y/n. 'Kom mijn kamer is vrij.' Zeg ik en we lopen naar mijn kamer en beginnen Netflix tekijken.

(pov y/n)
Ik lig samen met Tae in zijn bed Netflix tekijken. Dan wordt er op de deur geklopt.
Ik loop naar de deur en doe hem open het is Jin. 'Heyy ik heb gehoord wat er is gebeurt maar jullie moeten echt even naar beneden komen.' Zegt die 'euhm oke?' Zeg ik Tae staat ook op en we lopen naar beneden we zien iedereen op de bank zitten en ze kijken ons aan. 'Wat is er aan de hand.' Vraagt Tae.
'Kom even zitten.' Zegt Kate.
We gaan zitten en ik kijk iedereen raar aan.
'Er is een video gelekt van Tae en Jungkook.' Zegt Rm opeens.
'Wat voor video?' Vraag ik en ik kijk naar Tae.
Tae kijkt naar de grond.
Het is dood stil.
'HALLO GAAT IEMAND ME NOG UITLEGGEN WAT HIER AAN DE HAND IS!' Schreeuw ik omdat ik boos wordt.
'Euhmm het staat overal op insta...' zegt sofie en ze kijkt langs me boos naar Tae. Ik snap er niks van en pak mijn mobiel erbij en wil net op insta kijken 'neeehh!!' Zegt J-hope opeens. Ik kijk op 'hoezo niet? ' En ik zie opeens een traan over Tae's wang glijden.
Dit voelt niet goed.
'Wat kan het mij eigenlijk ook schrelen uggh' zegt J-hope.
Tae kijkt nog steeds naar de grond ik kijk weer op mijn mobiel en dan zie ik de video. Een video waarop ze allebei allemaal sletten aan het zoenen zijn. Ik gooi mijn mobiel helemaal naar de andere kant van de kamer en leg mijn elebogen op mijn knieën en mijn hoofd in mijn handen en zeg niks. 'Het spijt me.' Hoor ik Taehyung huilend zeggen.
Ik sta op en loop naar Taehyung's en J-hope's kamer pak mijn spullen en begin tehuilen.
Dan hoor ik Ashley opeens 'eeeyy het komt goed dat beloof ik.' Zegt ze en ze rent op me af. 'Ik wil naar huis.' Zeg ik huilend 'dan nemen we morgen de eerste vlucht als dat kan.' Zegt ze 'laten we nu eerst naar huis gaan.' Ze helpt me omhoog en we lopen naar beneden en Kate en Sofie komen aanrennen.
'We gaan terug.' Zegt Ashley tegen ze.
'We gaan mee we laten der nu niet in de steek.' Zeggen ze en Sofie kijkt boos naar Taehyung en Taehyung kijkt op wanneer die het hoort. 'Nee wacht hoezo?' Zegt die en hij probeert naar mij en Ashley tekomen maar Kate en Sofie gaan er voor staan 'dacht het effe ni jochie je hebt al genoeg gedaan!' Zegt Kate en we lopen naar de auto en de jongens lopen achter ons aan.
Wanneer Ashley de auto start en weg rijdt zie ik Taehyung via de spiegel achter de auto aanrennen en daarna stoppen en hij valt met zijn knieen op de grond en ik zie de jongens er heen rennen.
Waarom overkomt mij dit altijd...
Wat heb ik fout gedaan...

(pov Tae)
Ik zie Y/n weg rijden en ren er achter aan, maar dan besef ik dat het geen nut meer heeft. En ik plof op de grond. Jungkook, Jimin, Rm, Suga, Jin en J-hope komen op me afgerend,en geven een knuffel GROEPSHUGG!! Suga helpt me omhoog en we lopen weer naar binnen. Ik loop gelijk naar boven en huil. Dan komt Jin binnen. Hij geeft me een knuffel 'dit is mijn schuld als ik het niet had gezegd was dit niet gebeurt.' Zegt die sad. 'Nee ik ben de gene die met een ander heeft gezoend jij kan daar niks aandoen.' Zeg ik huilend.

Secret Love ~Taehyung ff~ {Dutch}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu