1. Dio

15K 378 4
                                    


Večeras kao i skoro svako veče, spremam se za izlazak u klub. Ustanem sa kauča i dohvatim telefon koji se nalazio na sredini stola. Pozivam Annu i obaveštavam je da večeras izlazimo. Penjem se iz stepenice i odlazim pod tuš.

Anna živi nekoliko ulica dalje od mene. Zapravo, upoznale smo se pre nekih godinu dana, kada me je zamalo udarila autom. Jedino vreme koje provodimo zajedno jesu upravo izlasci.

Nakon što sam se istuširala, skidam gumicu koja je držala kosu u punđi. Rasčešljam je i pustim da pada niz leđa. Šminkam se, a zatim odlazim do ormara po haljinu. Iz ormara uzmem crnu, kratku haljinu sa tankim bretelama. Obučem je i obujem crne sandale sa kaišem.

Prskam svoj omiljeni parfem, uzimam malu pismo torbu, ubacujem telefon, novac i ključeve u nju i silazim u dnevni boravak

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Prskam svoj omiljeni parfem, uzimam malu pismo torbu, ubacujem telefon, novac i ključeve u nju i silazim u dnevni boravak. Taman se začuje zvuk sirene i ja produžavam do izlaza.

Ulazim u crni bmw i krećemo prema klubu.
Čim smo ušle unutra, osetila sam miris alkohola i dim cigareta. Smestile smo se za šank i naručile Jack.

Ja sam polako ispijala svoje piće dok je Anna već ispraznila čašu i otišla da igra, da bi se nakon par minuta vratila po mene.

,,Dolazi ovamo."-hvata me za ruku i odvlači na podijum.

***

Nakon odigrane 3 pesme vratila sam se za šank. Eksirala sam Jack koji je ostao u čaši. Ustala sam sa stolice i sve mi se pomutilo ispred očiju. Krećem prema izlazu. Izlećem ispred kluba kao da me neko progoni. Rukom se pridržavam za zid. Pred očima se stvara potpuno crnilo i ja padam. Osetim ruke koje me drže i čujem par reči pre nego što potpuno izgubim svest:



Sad si moja








Stisnite vote ako vam se sviđa

Vaša nobasicgirl💫

Udata za mafijašaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora