Şeytan, Kurt, Vampir

1.7K 164 86
                                    

Roman

Acı çekmiş olan ruhlar, onun için bir ziyafettir zayıf ve tutkusuzlar ile ilgilenmez

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Acı çekmiş olan ruhlar, onun için bir ziyafettir zayıf ve tutkusuzlar ile ilgilenmez.
Şeytan  soyunun başındandır ve yeşil kurt olarakta bilinir. İnsanları sözleriyle kandırmayı kendini masum gibi göstermeyi sever.

Onun yeşil gözlerine baktığınız zaman zaten kaybolursunuz, orası bir kara delik gibidir. Sizin ruhunuzu içine çeker ve bir daha bırakmaz.

Ama kim bilebilirdi ki bu acımasız şeytanın bir bebek bulacağı ve ona bağlanacağını?
Şeytanlar genellikle insanlara bağlanmazlar bazıları sadece insanlar ile yapılan antlaşmalar sayesinde onlarla vakit geçirirler lakin yine de bağlanmazlar.
Fakat Roman o gece o ormanda bulduğu bebeğe bağlanmıştı.

Ve o bebek

Şeytanın manevi kızı olmuştu.

Peter

Roman'ın tek arkadaşı olan kurt, şeytanın kurtu olarakta bilinir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Roman'ın tek arkadaşı olan kurt, şeytanın kurtu olarakta bilinir. Roman ile aralarında ki ilişki farklıdır birbirlerine bir bağlılıkları yoktur lakin her daim birbirlerinin arkasını kollarlar. Yer yüzünde Roman'a eşlik eden Peter bulunan o bebek ile şeytanın arasındaki ilişkiyi gördüğünde her şeyin sonunda büyük bir şey olacağını biliyordu.

Bir çingenenin çocuğu olan Peter oldukça bilgilidir, genellikle bununla onunla alay edilir ama o bir cümlesi ile herkesin çenesini kapatır.

Roman'a sadık kalacağına yemin eden bu kurt bir şeytanın doğuşunu izlemekten zevk duyacaktı.

Jamie

Çocukluğu tam bir trajedi olarak geçen onun iki tarafı vardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Çocukluğu tam bir trajedi olarak geçen onun iki tarafı vardı.

Siyah ve beyaz.

O bir vampirdi ama aynı zamanda bir gölge avcısıydı. Kendi ırkını avlıyordu, onlardan nefret ediyordu çocukluğunda yaşadığı istismarlar işkenceler ve bir çoğu onlar yüzündendi.

Güzel bir yüze sahip olmak her zaman sizi manken yapmıyordu.

Sapkın insanlar tarafından dikkat çeken yüzü tarafından çocukluğunda her zaman soğuk yataklarda soğuk bedenler ile uyanmış ve yatmıştı. Onların sonunu getirmek için yemin etmişti o gece ve bir şeytan ile sözleşmişti. Şeytan soyunun başından olan o şeytan ile sözleşmişti ve ruhunun karanlığı sayesinde bu sözleşme kabul olmuştu.

Güçlenecekti ve intikamını aldığında ruhunu ona verecekti.

La Nascita Del Diavolo'1 ● "Check Mate"Where stories live. Discover now