Selam ben Aslıhan😉

6 0 0
                                    

Evet nerede kalmıştım Eymen Bey de dimi. O gün kendimi kafeden nasıl dışarı attım ve eve geldim bilmiyorum. O kadar çok uyandığımı hatırlamıyorum. Ve şimdi karşım da müstakbel dini nikahla koca adayım Yusuf Koca yalnız adamın soyadı koca olunca bi tuhaf oldu.

Buraya nasıl mı geldi işler ve işte işin asıl sorusu hırsıma nasıl yenilip düştüğüm galiba. İki gün evden dışarı çıkmayıp telefonu kapatıp hafta sonu evde ailemle onlara göre keyif aslında kendinizi yiyip bitirmiştim.

Pazartesi işe gittiğimde telefonu açtığımda bir kişi sen sayısız mesaj almıştım. Yusuf adında birinden mesajları okuduğumda o kişinin karşımda ki şahsiyetten olduğunu anlayıp engellemiştim. Kozları paylaşmak için kızları çağırmıştım kafeye...

Gizem yine başladı konuşmaya
- Ben verdim telefon numaranı hem bak çocuk ciddi yazmış ne var sanki bi görüş bari.

Ayça
- Oturup görüşsen ne çıkar canım.

Hiç mi bana destek kimse yok derken Kübra aralarında en aklı başında olan

- Belaya ne gerek var hem belki bir hastalığı var bulaşıcı belki de psikopat evlilik istemediğine göre bence hiç bulaşma derim.

Sonunda mantıklı bir açıklama ama kızlar durur mu durmaz.

Ayça
- Sen şuna korkuyorum demiyorsunda üçümüzde evliyiz canım o kadar çok acımaz korkma.

Kübra
- Kızlar saçmalamayın işte korkuyor ve severek evlenmeyecek biz gibi korkması da doğal sonuçta mecburi olacak rahat bırakın.

İçime oturdu mu oturdu. Sevdiğim kişinin beni sevmeyip benden ayrılmasının üzerine 1 ayda evlenmiş olması acıydı. Güvenmiyordum 5 yıldır kimseye. Kim çıkarsa olmaz diyordum. Ben düşüncelere dalmışken Gizem konuştu.

- Cesaretin nerede senin 5 yıldır kayıplarda korkma artık. Evlenmeyeceğim inandık hepimiz sadece tanış o da aynı fikirdeymiş arkadaşı anlattı hem sadece tek gece için bile günaha girmek istemiyormuş o açıdan senin gibi..

Ayça
- Tanış en azından

Ben pes ettim çünkü onlar benim kötülüğümü istemezdi belki saçma bir düşünceydi benimkisi ama ne yapayım. Birazda hırs yaptım korkak dedikleri için o konudan korkmuyordum açıkcası.

-Tama tanışacağım ve hatta engeli kaldırıp telefondan hemen mesaj atıyorum.

* Selam ben Aslıhan Gün ...

HERŞEYE VARIM AMA AŞKA ASLA :)Where stories live. Discover now