Thank you Emma

1.3K 41 2
                                    

G: Dúfam, že sa ti ju podarilo dostať do postele?
V: Podarilo už spí a ja už som tiež v posteli.
G: Dobre tak zase niekedy nabudúce... dobrú noc vám prajem 😚
V: Ďakujeme aj my tebe dobru noc Gray 😚😚

Ráno som sa zobudila vpohode, kedže som toho veľa nevypila. No za to Katie sa vstávalo ťažšie. Sťažovala sa na bolesť hlavy.

,,Myslím, že pôjdem domov musím sa ísť ešte vyspať..."povedala a chytíla sa za hlavu.

,,Choď lebo fakt vyzeráš hrozne..."zavtipkovala som.

,,Vôbec mi nepomáhaš, ale moja zlatá nie tak rýchlo...ešte mi povieš pred tým, ako pôjdem domov, kde a s kým si bola ty?"

,,No neviem či vieš, ale Ethan má brata. Nie hocijakého, sú totižto dvojičky... Spoznali sme sa, keď som si s Ethanom robila projekt. A včera mi napísal a pozval ma na mekáč..."

Tak v skrátke som jej opísala včerajšok, ale pár veci som vynechala... Napríklad to ako mi Grayson porozprával o Ethanovom vzťahu s jeho bývalou frajerkou.

,,...no a potom si u Jacka zaspala. Ten ťa odniesol do jeho izby, kde si spala a potom keď sme prišli na párty tak ťa zase Grayson odniesol do auta..."

,,V jeden deň ma niesli dvaja chlapi? Tak to som dobrá nie? Škoda, že si to nepamätám..."mykla plecami.

,,Spala si ako zabitá... Mala som čo robiť, kým sme vyšli po schodoch do izby, pretože si sa po prebudení chovala, ako námesačná. Chcela si ísť spať do špajze"zasmiala som sa.

,,Nuž som samé prekvapenie..."vyškerila sa.

Katie sa po našej konverzácii naraňajkovala a odišla sa domov poriadne vyspať. Celú sobotu som čakala, že sa mi Ethan ozve kvôli projektu. Ale keď sa mi neozval ani v nedeľu prestala som na to myslieť. Jeho brat sa mi na rozdiel od neho ozval v sobotu a aj v nedeľu. V pondelok ráno som stávala s nechuťou, pretože v škole budem musieť čeliť opäť hlúpej Jessice a Ethanovi. Obliekla a naraňajkovala som sa.

,,Emma dnes budem musieť byť dlhšie v robote. Zbehni po škole prosím ťa po Elle"poprosila ma mama.

,,Jasne neboj sa..."povedala som a išla som do školy. Pred školou som si spomenula, že som si zabudla doma desiatu, tak som sa vrátila pre ňu. Mala som aj tak ešte čas. Keď som bola doma rýchlo som si zbehla po desiatu a išla som naspäť do školy. Lenže to som ešte nevedela, že bude menšia zápcha. Do školy som pár minút meškala. Prvú hodinu mame geografiu. Vošla som do triedy a ospravedlnila som sa učiteľke. Ethan na mňa už v poslednej ľavici čakal. Celý čas, ako som kráčala k ľavici na mňa pozeral. Bolo to trošku znepokojujúce a vlastne som mu ani nechápala. Veď ma v piatok a aj na párty ignoroval. Sadla som si na miesto a vybalila som si veci na geografiu. Keď som bola hotová, tak som na sebe pocítila pohľad. Ethanov pohľad. Nechápavo som na neho pozrela.

,,Už som si myslel, že neprídeš..."povedal.

,,Takže som ťa asi moc nepotešila, keďže som predsa len prišla..."

,,Hmm nevadí mi že si tu"napokon povedal.

,,No tým si nie som moc istá"zrak som odvrátila od Ethana na tabuľu, kde učiteľka písala poznámky. 

Try to love again Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt