20ο κεφαλαιο

324 23 3
                                    

Smut

Ήρθε η ωρα για το κλαμπ έβαλα ενα μαυρο κολητο φόρεμα αιλαινερ μασκαρα λίγοι μπεζ σκιά στα ματια και ρουζ εκανα τα μαλλια μ μπούκλες πήρα το μαυρο μου γουνακη τις μαύρες γοβες μου και κατέβηκαν κάτω οπου με περιμενε ο jimin.

Μπήκαμε στο αμάξι και ξεκινησαμε για να παμε στο κλαμπ τώρα θα μου πείτε γιατί ήρθε και αυτός θας σας πω.

Επειδή έβαλα το συγκεκριμενο φόρεμα και δεν ήθελα να βάλω άλλο μου είπε οτι αμα θέλω να βάλω αυτό το φόρεμα θα έρθει και αυτός μαζί μου χωρια οτι θα είναι και η  jia εκεί ασχολία στο.

Με αυτές τις σκέψεις φτάσαμε κιολας,κατέβηκαν απο το αυτοκίνητο και ξεκίνησα να περπαταω για να μπο στο κλαμπ με τον Jimin να ακολουθεί.

Μπηκαμε μεσα και είχε φουλ κοσμο όταν λεμε φουλ φουλ,με δυσκολία φτασαμε στο μπάρμαν για να παραγκιλουμε εγώ πήρα μια τεκιλα  και ο Jim in μια βότκα.
Μετα απο λίγο ψάξιμο βρήκαν τα παιδιά καθοντουσαν στους καναπέδες.

Τους χερετησαμε και μετα κατσαμε και εμεις,είπα στον Jim in οτι πάω να πάρω αλλοι μια τεκιλα και μου είπε ενταξει,μετα οι τελικές έτειναν τρις τεσσερις και πεντε ξεκίνησα να ζαλιζομαι και ο Jim in το καταλαβε και γιαυτό μου είπε να παμε σπίτι,εγώ φυσικά και δεν ηθελα,ήθελα να κατσω κιαλο.

Ο Jim in μου έκανε το χατίρι και καυσαμε λίγο ακόμα αλλά μετα όντως δεν αβτεκα και του είπα να πάμε σπίτι

🔞

Μπηκαμε μέσα και αυτός κατευθείαν με μίλησε στην πόρτα και ξεκίνησε να με φιλάει παθιασμένα στο λαιμό κατι που εγώ ξεκίνησα να αναβω λιγο,μετα απο το λαιμό πήγε στο στόμα και χόρις να με προειδοποιήσει δάγκωσε το χιλος μου και έβαλε την γλώσσα μου και έτσι ξεκίνησαν και αυτές να παιζουν το δικο τους "χορό".
Αναμεσα στο φιλί και στο "χορό" με τις γλώσσες μας τον άκουσα να λέει "πηδά" εκανα αυτό που είπε και ξεκινησαμε να ανεβενουμε τις σκάλες του σπιτιού του Jim in με πέταξε στο κρεβάτι και ανεβηκε επανο μου έβγαλε την μπλούζα του και αρχισε να με φιλάει στο στήθος στο σημείο που ξερει ότι τρελενωμαι μετα μου εβγαλε το φόρεμα και χόρις να το καταλάβω το χερι του ηταν πανω απο την περιοχή μου και την χαιδευαι με τα κρύα χέρια του μετα απο λίγο πρόσθεσε ενα δάχτυλο μετα δυο,τρια,τεσσερα και με εμένα να ανασενω και να φωνάζω το όνομα του σε όλο το σπιτι.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 03, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

I Hate you! (Park Jimin)Where stories live. Discover now