3.6

17 1 0
                                    

Hananın taburcu olmasıyla eve gidiyorlardı. Arabada yoongi çıt bile çıkarmıyordu. Hana bu sessizlikle geriliyordu. Abisinin hoseokla sevgili olmasına ne tepki vereceğini bilmiyordu. Hoseok ve ho youngta yoonginin bu sessizliğine gerilmişlerdi.Çok geçmeden eve gelmişlerdi.

 Ho young ve hoseok, hananın kollarına girmiş eve giriyorlardı. Yoongi arabadan bagajları alıyordu. Jimin ve jungkookta evde bekliyorlardı.

Kapı aniden açıldı ve hanayı bekleyen ikili gözüktü. Sevinçleri her halleriyle belliydi.

-Hanaaaa artık iyileşti evine geldiiii.

Hana arkadaşlarının böyle karşılaması hoşuna gittiği için gülmüştü.

İçeriye girdiklerinde güzel bir sofra bekliyordu onları. Hanayı koltuğa bıraktıktan sonra iki kardeşte oturdu. Yoongide peşlerinden gelip elindekilerle direk odaya girdi. Evdeki sessizliği mutfaktan çıkan jin bozdu.

-Aiogooo hana turp gibi gözüküyorsun hastanede sana iyi  bakılmış anlaşılan.

Hana jini gördüğü için mutlu olurken gözlerini hoseoka kaydırdı. Onun her şeyi ile o ilgilenmişti. Bir kez bile yorulduğunu belli etmemiş güzel gülümsemesiyle hanaya destek olmuştu.

- Evet güzel bakıldım. Acıktım yemek mi yesek dedi. 

Hana abisiyle konuşmaya hazır olmadığı için biliyordu en ufak fırsatta soracaktı. En azından şuan herkes varken sormasın diye konuyu değiştiriyordu.

-Tamam sofra hazır hadi dedi jin herkesi davet ederek.

Yemekte hana yokken olanlar hakkında konuşulmuş yoongi hiç konuşmamıştı. Ona olanları anlatması uzun sürebilirdi. Yalnız olurken anlatırım diye düşünürken aklına onu hosoekla görmesi geldi ve yine sessizliğini korudu.

Yemekler yenildikten sonra jin jimin ve jungkook sofrayı toplamaya başladılar. İşleri çabuk bitince topluca oturdular. 

- Jimin jungkook siz çalışmıyor musunuz?

-Hayır daha bakmaya vakit bile olmadı. 

-O zaman artık benim kafemde çalışıyorsunuz. Zaten ho youngun okulu falan oluyor bazende çok yoğun oluyoruz yetişemiyoruz siz ikiniz benim işimi görürsünüz hıh ne dersiniz ?

İkiside birbirine bakıp bu teklifi onayladılar.

- O zaman ben kafeye gidiyorum sizde benimle gelin hem hana çok iyi gözüküyor. Dinlensin sonra gelirim hana dikkat et kendine.

Hana teşekkür edip onların gitmesini izledi. Onlar gittikten sonra gözleri ifadesiz şekilde bakan abisini buldu. Cesaret edip o konuşmak istedi.

- Abi ?

-Hıh?

- Konuşmak ister misin?

- Hana sana anlatacağım çok şey var ama bunun zamanı şimdi değil.

Abisi busana gidince neler olmuştu. Acaba annemle ilgili bilmediğim şeyler mi oldu diye düşünürken abisi yarıda bıraktı.

- Ama başka bir konu konuşabiliriz. Mesela benim seni hastanede hoseokla aynı yatakta görmem gibi?

Hoseok pür dikkat olanları izliyordu kendinin söylemeye konuşmaya cesareti yoktu. 

- Abi her şeyi söylememi mi istiyorsun?

- Evet hana 

- O zaman ilk sen söyle benden neler sakladığını , mesela ho youngla ilgili ? deyip ho younga baktı. bariz belliydi ama abisinin ağzından duymak istiyordu.

Love Likes Coincidences \ btsWhere stories live. Discover now