Hoofdstuk 15

354 17 1
                                    

Niall pov

Als het maandag is maak ik Jenny vroeg wakker omdat ze op kamp gaat. Lindsay en ik hebben veel dingen af gesproken met de school en voor dingen over Max. Jenny liet me gisteren zien dat Max haar een berichtje had gestuurd, hij is echt zo'n klooijo. Ik loop naar Jenny's kamer en maak de deur open." Jenny wakker worden." Zeg ik en schud haar heen en weer." Hoe laat is het?" Zegt Jenny met haar ochtend stem die best schattig is." Euhm half zeven en er uit." Zeg ik en trek de deken van haar af." Niall!!" Schreeuwt Jenny in haar kussen." Ja?" Vraag ik lachend." Give back." Zegt ze, draait zich om en kijk me aan." Nee en op schieten want je moet om acht uur op school zijn." Zeg ik en loop de kamer uit. Ze gaat naar Parijs en ze willen daar zo vroeg mogelijk zijn dus ze moet er vroeg uit.

Na een Halfuur is Jenny beneden en gaat aan tafel zitten bij mij, Luke en Harry en de rest slaapt nog. Dat snap ik wel want het is nog maar zeven uur, Lindsay is wel wakker maar ze is bezig met omkleden." Heb je er zin in?" Vraagt Harry." Ja." Zegt Jenny nog steeds slaperig." Ben je moe?" Vraagt Harry lachend. Jenny kijkt hem met een dodelijke blik aan en zegt." Shut up Harold." Ik begin te lachen en Harry kijkt me raar aan." Waarom lach jij nou weer Nialler?' Vraagt hij." Nergens." Zeg ik en prop het laatste stukje brood in mijn mond." Niall jij geeft echt het beste voor beeld." Zegt Jenny sarcastisch." Weet ik, maar Jen heb je alles?" Vraag ik." Jepp." " Hoe lang gaat ze weg dan papa?" Vraagt Luke." 5 dagen, dus op patat dag(vrijdag)." Dan is precies op de goede dag er." Zegt Luke. Als we het eten op hebben, rij ik eerst naar Lisa's huis omdat we haar ophalen anders moest ze op de fiets en dat vond ik zielig want het regend hard." Welk nummer woont ze?" Vraag Lindsay als we in haar straat rijden." Nummer 5." Ik stop voor het huis, Jen stapt uit de auto en haalt Lisa. Even later is ze terug met Lisa en legt haar koffer achterin." Hebben jullie er zin in?" Vraag ik als bijna bij school zijn." JAA." Schreeuwen ze en beginnen te lachen. Lachend schud ik mijn hoofd en stop de auto en gelukkig regent het buiten niet meer. Ik help met hun koffers in de bus te doen en neem afscheid van Jenny." I'm gonna miss you Nialler." Zegt ze en geeft me en knuffel." Ik jou ook en pas goed op jezelf." Zeg ik. Ze geeft Lindsay ook nog een knuffel en zegt ook iets tegen haar. Ze stapt even later de bus in en Zwaait naar ons en wij doen het terug.

Jenny pov

Ik stap de bus in met Lisa en Ashton en we gaan met z'n drieën naast elkaar zitten want dat kan in deze bus gelukkig. Ik zwaai nog naar Niall en Lindsay tot dat we ze niet meer kunnen zien. Ik ga goed zitten en luister wat mijn mentor zegt." Goeiemorgen dames en heren, ik snap dat het vroeg is dat je wil slapen, maar maak niet zomaar foto's van elkaar. En als we in parijs zijn gaan we naar een kampeerboerderij en gaan we daar overnachten voor 4 nachten. De jongen en de meisje natuurlijk gescheiden, maar voor de rest mag je zelf kiezen bij wie je slaapt. Zijn er nog vragen?" Eindigt ze eindelijk. Gelukkig steekt niemand zijn of haar hand op en gaan gewoon klieren." Ik ben moe." Zegt Lisa die aan de linker kant van mij zit en Ashton aan de andere kant." Het is 5 over 8, vind je het gek?" Zegt Ashton. Ze houden nog een heel gesprek maar dat hoor ik niet omdat ik in slaap val op Ashton's schouder.

Heey guyss

1 thing. HET WATER WAS KOUD! Als je het nog niet heb gezien tjek me instagram(Crazydirectioner0911).

Xxxme.

The story of Jenny's life.( vervolg op Jenny's life. Dutch One Direction)Where stories live. Discover now