Gandurile lui Sesshomaru

54 4 5
                                    

        Rin...copila care a incalzit inima unui demon rece...ceea ce a realizat ceva ce nu multi pot sa faca. Ajunsa la varsta adolescentei, Sesshomaru a inceput sa o priveasca cu alti ochi. Calca pe urmele tatalui lui fara sa-si dea seama,ceea ce el ura cel mai mult. "Cum poti sa te indragostesti de o fiinta umana?...esti patetic." In prezent,el se gandeste atent ce ar trebuii sa faca.Se intreaba... Daca Rin il va vedea cu aceeasi ochi asa cum o vede el pe ea.

       Acesta statea pe acoperis admirand stelele si luna. Deodata,apare Inuyasha in peisaj. Se aseaza langa el. Pentru cateva minute este liniste totala...pana cand... Inuyasha rupe tacerea.

     -Oy Sesshomaru...ce e cu tine? Nu te-am mai vazut de mult asa ingandurat.

     -Inuyasha... Cum e sa fii indragostit de o fiinta umana?

     -Pai... sincer, eram orb la inceput,dar aveam de mult sentimente pentru ea, nu doar pentru ca arata ca Kykyo,pentru ca era ea,Kagome. Draguta, Curajoasa, Indrazneara, Iubitoare... cateodata e si dificil adevarat,dar nu pot traii fara ea. Asta e clar. Nu ai cum sa opresti acest sentiment. Odata ce ai inceput,nu mai poti da inapoi. Regret enorm ca am facut-o sa planga uneori,dar i-am promis ca nu se va mai intampla. Vreau sa devin om in totalitate. Nu sunt chiar asa slabi cum crezi tu. Cateodata te suprind de ramai fara cuvinte.

     -Hmhm... mersi ca mi-ai spus.          O.O e cumva bolnav?... Tocmai mi-a multumit...wow...

Va continua!..


Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Jan 14, 2019 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Un nou pas spre ziua de maine(Inuyasha fanfiction)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon