16.Bölüm

277 18 5
                                    


Güneş harika renk tonlarıyla bütün dünyayı aydınlatmak için doğarken Elçin de gözlerini gülümseyerek açıyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Güneş harika renk tonlarıyla bütün dünyayı aydınlatmak için doğarken Elçin de gözlerini gülümseyerek açıyor. Bu aralar uzun bir zaman sonra ilk defa huzurlu bir şekilde uyku çekmiş olduğu için her sabah keyfi gayet yerinde. Camdan dışarıya baktığında gördüğü martılar, sanki iyi günlerin habercisi. Elini yana attığında önce sersemleyerek her şeyin bir hayal olduğunu sanıyor. Ama kafasını kaldırıp baktığında komodinin üzerindeki saati ve kolyeyi görünce içi rahatlıyor. Ayağa kalkıp üzerine fazla büyük gelen bir gömleği geçirip kamaradan çıkıyor. Teknenin en ucuna gidip güneşin doğuşunu izlemeye başladığında telefonu çalıyor.


"Nerede kalıyorsun kaç gündür? Eve gel artık kızım, özledim seni."

"Ben de seni özledim babacım. Bir arkadaşım zor zamanlar yaşıyor, yanında olmam gerek biliyorsun."

"Sana bir şey soracağım. Kuzey'le konuşmuyorsun dimi? Arayıp rahatsız ediyor mu seni hiç?"

"Hayır tabii ki babacım. Gittiğinden beri konuşmadık hiç. Merak etme." bu sırada Kuzey arkadan gelip Elçin'e sarılıyor ve boynuna minik öpücükler bırakıyor. "Günaydın sevgilim." diyor Elçin, en sıcak gülümsemesiyle.

"Günaydın bebeğim. Nasılmış bakalım benim güzel sevgilim."

"O kadar iyiyim ki. Uzun zamandır hiç bu kadar rahat uyuyamıyordum biliyor musun?"

"Çünkü benim yanımdasın. Ve bundan sonra da hep böyle bebekler gibi uyuyacaksın."

"Hmm öyle mi dersin? Ama babama yalan söylemek zorunda kalıyorum günlerdir. Onu ne yapacağız?"

"Küçük beyaz yalanlardan bir zarar gelmez bence. Hem çok yakında çıkacağız karşısına. 'Biz birbirimizi seviyoruz' diyeceğiz."

"Diyeceğiz dimi?"

"Tabii ki diyeceğiz. Biz kötü bir şey yapmadık güzelim."


**


Günler hızla geçerken monotonlaşan hayat onların aşkına gölge düşüremiyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Günler hızla geçerken monotonlaşan hayat onların aşkına gölge düşüremiyor. Her günü ilk gün gibi heyecanla, aşkla yaşıyorlar. Birkaç haftadır olduğu gibi bu sabah da beraber markete gidip kahvaltılık için alışveriş yapmaya başlıyorlar. Gizlenerek, saklanarak yaşamak zorunda olsalar bile bu onların moralini bozamıyor. Tek düşündükleri şey şu anda yan yana oldukları ve bunu kimsenin bozamayacağı. Onları kimsenin ayırmaya gücünün yetmeyeceğini biliyorlar. Birbirlerine sonsuz bir güvenle bağlılar. Her şey çok yeni olmasına rağmen ikisi de birbirini çok önemsiyor.


Masalın Son Şarkısı | TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now