Krátké dobrodružství

2.6K 150 11
                                    


Udiveně se na něho podívám. ,,Já půjdu mezi lidi?"

Otočil jsem se na něj. „Chtěl jsem jít s tebou ven, navíc sem myslel, že si budeš chtít doma vzít pár věcí. Sem zvědavej co budeš dělat až bude škola.“ Díval jsem se na něj nevěřícně. Pak jsem se zamyslel. Vlastně během jeho školy bych chtěl uskutečnit můj plán. He he he.

,,Tak fajn... Ale myslím, že nedojdu ani do koupelny," řeknu a usměju se na něj. Takovým tím úsměvem říkající: můžeš za to ty, ty úchyle. ,,Budeš mě nosit jako princeznu?"

Zrovna si obléknu tričko, když se na něj otočím. Jeho úsměv stojí za to. „Ale jistě my lady.“ Usměju se a udělám pukrle. Vemu ho a odnesu ho do koupelny. Přitom mu mačkám jeho sexy zadeček.

Vzal mě do náruče a já jsem se usmál ještě víc spokojeně. Po zmáčknutí mého pozadí jím zavrtím, abych ho trochu vyprovokoval. Takhle si to šťastně dojdem až do koupelny. ,,Jestli chceš tak můžeš jít."

Položil jsem ho do vany a začal napouštět vodu. „Klidně, ale jestli chceš pomoci vymít~?“ Zavrním mu do ouška. Pak se zvednu čekající na odpověď.

,,Jestli budeš tak ochotný, tak budu rád~" kam tohle spěje?

Vypl jsem tekoucí vodu a prstama zajel k jeho otvůrku. Pomalu jsem tam vnikl. Začal jsem ho vymívat, přitom jsem mu jemně okusoval krček.

Věděl jsem jak to dopadne. ,,Nechtěl si se mnou někam jít?" Otázal jsem se s troškou sarkasmu, což se mi moc nedařilo kvůli tomu jak se mi chtělo sténat. Ale povedlo se.

Dočistil jsem ho a vytáhl z něj prsty. „Neboj vím. Teď jdu udělat snídani. Tak pak zavolej a já si tě pak odnesu.“  Odešel jsem, přitom jsem přemýšlel co jsem zapomněl udělat....

Když odešel, rozhodl jsem se, že vylezu. Nebyl to moc chytrý nápad. Jenže mě nic lepšího nenapadlo, protože jsem se začínal nudit. To zní jako bych se bez něho už nedokázal zabavit... Smutná pravda.

Dělal jsem míchaná vajíčka. Pak jsem si vzpomněl na to zakrvácené oblečení. Rychle jako střela jsem běžel nahoru ho dát do pračky.

Čapnul jsem ručník a začal si s ním sušit horní časti těla, dokud mě nevyrušilo - doslovně- otevření dveří až vylétly z pantů. Můj úlek byl doprovázený mým holčičím výkřikem, až jsem se musel zastydět.

Sakra. Uklouzl jsem a přistál před ním na hubu. Do prdele jak se to stalo?!

Vyjeveně jsem hleděl na Saie ležícího přede mnou na podlaze. To se sluší lézt dámě do koupelny? Ještě před chvílí mě nosil jako správný gentleman a teď toto. Ts...

Podíval jsem se na něj. „Sorry zlato. Zapomněl jsem dát něco do pračky.“ Pak jsem šel k němu, poklekl a jako omluvu ho políbil na ruku. „Omlovám se my lady.“ Usměju se tajuplně.

Skepticky se na něho podívám a nadzvednu obočí. ,,Proč si sem tak vlítnul? To prádlo nemá nožičky, aby ti uteklo..."

Jen se nervózně pousměju. „Já vím, ale znáš mě....“ Snad to veme tak jak to říkám. „No teď tě nechám. Dole dodělám jen vajíčka se slaninou a hned přijdu.“ Rychle jsem zase zmizl dolů do kuchyně.

V pasti psychopataWhere stories live. Discover now