1.Bölüm

1.2K 52 4
                                    

Hikayeye başlamadan önce bilmeniz gereken bir kaç kelimenin anlamları var.Bunlar;

Noona: Kore'de erkeklerin kendilerinden büyük kızlara sesleniş şekli.

TTS: Girls Generation kız grubunun alt grubunun ismi.Açılımı ise TaeTiSeo.

Maknae: Kore'de  herhangi bir ortam veya grupta bulunan yaşça en küçük kişiye verilen isim.

Unnie: Kore'de kızların kendilerinden büyük kızlara sesleniş şekli.

Sunbae: Kore'de herhangi bir kişinin kendinden daha deneyimli birine sesleniş şekli.

İyi okumalar! ^-^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tiffany kulaklığını takmış şirkette ilerlerken omzunda hissettiği dokunuşla arkasına döndü. Bu Sehundu. EXO'nun maknaesi Sehun. Sehun hemen eğilerek noonasına selam verdi.

"Noona, hep beraber kahve içiyoruz. Taeyeon noona seni bulmamı söyledi."

Tiffany Sehun'u dinlemiş ve peşinden onu takip etmişti. TTS'nun comeback şarkısı Twinkle için Sehun, Kai, Baekhyun ve Chanyeol klipte oynuyordu. Tiffany odaya girdiğinde herkesin koyu bir sohbette olduğunu gördü. Masada ki kahvelerden birini alıp Seohyun'un yanına oturarak onları dinledi. Konuşmalara devam ederken Donghae ve Eunhyuk'un içeri girmesiyle onlarda sohbete katılmıştı. Laf arasında Eunhyuk araya daldı.

"Bence artık Tiffany'e birini bulmalıyız. Baksanıza şu an çalışmaktan bizi bile duymuyor."

Tiffany bu arada kulaklıkları kulağında kendi bölümünü çalışıyordu. Seohyun'un seslenmesiyle kendine geldi.

"Unnie!!"

Tiffany kendine gelince Kai konuştuklarını anlatmış, Tiffany'de gülüyordu.

"Sunbae! Ben böyle iyiyim. Hem çok yolum var daha."

Tiffany bunları söylerken Donghae gözlerini ayırmadan onu izliyordu. Tiffany bunu fark ettiğinden başını yere eğmişti.

Uzun bir sohbetten sonra Tiffany dışarıya çıkacağını söyleyip yanlarından ayrılmıştı. Diğerleriyse Tiffany'e sevgili bulmayı halen konuşuyorlardı. Sehun olaya el atmak istemiş ve birini bulacağına dair Eunhyuk sunbaesiyle iddaya girmişti. Eğer Sehun kazanıp 1 ay içinde Tiffany'e birini bulursa Eunhyuk üç aydaki katıldığı program paralarını verip, Seoul da ki bubble tea dükkanlarının önünde hayranlarına SNSD'nin Gee performansını yaparak bubble teaları satacaktı.Eğer Eunhyuk kazanırsa da Sehun kız giysileri giyip şirkette 3 gün o giysilerle dolaşacaktı. İkisi de hırslanmış bir şekilde tokalaştılar. Herkes bunu kabul ederken Tiffany çoktan dışarı çıkmış mağazaları dolanıyordu.

Tiffany önün de uzun bir yol varken, üstelik sevgili denen şeyi bir hata olarak gördüğünden bunu yapmayacaktı. Mağazalara bakınırken bir şapka dükkanına girdi. İçerisi oldukça aydınlık ve renkliydi. İlgisini çekmeye dışarıdan bile fazlasıyla yetmişti. Raflarda kendisine göre şapka ararken bir şapka bulup aynanın karşısında şapkayı başına takmıştı. Ama başına küçük gelmişti. Yeniden raflara bakınmaya devam etti.

~~~

Luhan yurtta sıkıldığından menajerlerini arayarak dışarı çıkacağını söylemişti. Menajerleri arabayı hazırlarken üstünü giyinip duştan ıslak kalan saçlarını tarayıp kurutmadan aşağı inerek arabaya bindi. Saçlarını kurutmadan da iyi görüneceğini bilirdi. Çünkü hep böyle yapıyordu ve bu kızların ilgisini çekiyordu. Menajerlerinin açtığı şarkıyı dinlerken başını arkaya yaslamıştı. Telefonunun sürekli ışığının yanmasıyla telefonu eline alıp kızlardan mesaj geldiğini görünce telefonu kapatıp koltuğa fırlattı. Kızlar hep böyleydi. Onca mesaj atarlar Luhansa onları bekletip sonra cevap verirdi. Acelesi yoktu. Kızlar ne olursa olsun onu beklerlerdi. Menajerleri Luhan'ı cadde de bırakıp kısa süre sonra geleceğini söyledikten sonra Luhan başında ki şapkayı yüzünü gizleyecek şekilde indirip mağazalara bakındı. Şapkasını biraz kaldırıp saçlarını karıştırdığında arkasında ki liseli kızlar çığlık atmıştı. Luhansa yüzüne tebessüm yerleştirerek çaktırmadan kızlara bakarak göz kırptı. Kızlar onu o kadar dikkatli izliyorlardı ki göz kırptığını fark etmeleriyle sevinçten birbirlerinin saçlarını çekiştirdiler. O arada Luhan bir şapka dükkanına girmiş etrafa göz gezdiriyordu. Kızları severdi ama sıktıklarında hemen ortadan kaybolurdu. Bu onun tarzıydı. Playboy..

~~~

Luhan dünden beri ortada yoktu. Dün bir aile dostunda kalacağını söyleyip gitmişti. Kai telefonuna mesaj atıyor, Sehunsa arıyordu. Ama tek bir cevap bile yoktu. Kai'nin aklına menajerlerini aramak geldi. Ne olursa olsun menajerleri 12'sinin de nerede olduğunu bilirdi. Menajerlerini arayıp Luhan'ın nerede olduğunu öğrenince Kai ile hazırlanıp peşine düşmüşlerdi. İkisi de Luhan'ın nerede ve ne yaptığını merak ediyorlardı.

~~~

Tiffany diğer raflara bakarken rafta ki şapkaya uzanmaya çalışan minik kızı görünce yanına gidip şapkayı alarak yanına eğildi.

"Al bakalım. Adın ne senin?"

"...."

"Mi young! Omo.. Adaşız.. Mi young annen nerede?"

Tam o sırada annesinin gelmesiyle Fany eğilip selam verdi. Ardından Mi Young'a dönerek gülümsedi.

"Al bakalım şapkan ve bu şekerde benden sana hediye."

Şekeri verdikten sonra annesiyle beraber gitmesiyle tekrardan raflara bakınıyordu. Kendi tarzına göre şapka bulmak neden bu kadar zordu? Binbir çeşit vardı ama zevkine uyumlu buldukları ya küçüktü ya da büyük. Tiffany dükkandan çıkmadan önce son kez etrafa bakınmaya karar vererek şapkaların arasına daldı.

Bu arada Luhan şapkalara bakınıp kendisine göre bulamamaktan usanmıştı. Tam kendine göre bir şapka bulup uzandığı anda elinde hissettiği dokunuşla elinin üzerin de ki ele baktı.

Fany raflara yeniden bakarken istediği şapkayı sonunda bulabilmişti. Elini şapkaya götürdüğün de ondan bir saniye önce elini şapkaya uzatan elle şaşkınlıkla ellerine baktı.

~~

Menajerleri Luhan'ın hangi mağazada olduğunu söyleyince Sehun ve Kai etrafa bakınarak mağazaların ismini inceledi. Bulmak neden bu kadar zordu? Sonunda mağazanın önüne geldiklerin de Luhan eğilmiş bir şapkayı tutuyordu. Ama o da neydi? Yanında da bir bayan. İkisinin elleri de birbirine bağlanmış gibiydi.. Kai kalın sesiyle ensesini okşayıp onlara baktı.

"Bu Tiffany noona değil mi? Ne yapıyorlar?"

Kai şaşkınlıkla olanları izlerken Sehun kollarını göğsünde birleştirip bebeksi gülüşüyle hyungu ve noonasına bakarak kahkaha atmıştı.

Merhaba! İlk hikayemle karşınızdayım. Hatalarım varsa affedin. Umarım beğenirsiniz. Olumlu,olumsuz her türlü yorumlarınızı bekliyorum.Bu arada Multimedia'da Tiffany'nin  resmi var. ^-^

Sonsuza DekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin