-5-

34 7 0
                                    

"Nemôžem kurva uveriť tomu, že ma porazila ženská." rozkrikoval sa Gavin.

"Candy je majsterka v hokeji. Hrá lepšie ako ja a to už je čo povedať." pochválil ma Tom.

"Zase nepreháňaj. Až tak dobre nehrám." pousmiala som sa zahanbene.

„Ale hráš. Si skutočne dobrá." Usmieval sa na mňa Gavin.

Vedela som, že všetko to hovoria len preto, aby som sa necítila zle. Ako by som mohla vyhrať nad niekým, kto ide na vysokú hrať hokej za jeden z najlepších univerzitných tímov?

Rovnako ma nechal vyhrať aj Gavin s jeho tímom. Len aby som sa ja necítila zle. No cenila som si to od nich.

„Čo keby sme sa skočili niekam najesť?" navrhla som.

„Jasné to by sme mohli. Skočím si iba do sprchy a môžeme ísť." Prehlásil môj brat a odišiel.

„Ako je možné, že dievča ako ty je sestrou niekoho ako je on?" nechápavo na mňa pozeral jeden z jeho kamarátov. Tuším sa volá Josh.

„Normálne. Tom je dobrý chalan. Len pred vami sa správa ako kretén." Pravdivo som povedala pri čom všetci po mne hodili vražedné pohľady.

„Za to aj o tebe som počul nejaké nepekné veci." Zákerne sa na mňa usmial Gavin. „Vraj si Louisa podvádzala. A nie len s jedným. Tak mi povedz Andrews kto bol lepší? Bone z áčky alebo Ross z céčky?" sebavedomo sa usmial. Túto hádku vyhral. Síce to nebola pravda, ale neverili by mi. A tak som sa ticho schúlila do kúta gauča.

„Vieš na našej škole sú síce samé štetky, ale to neznamená, že medzi ne patrím aj ja. Nezabúdaj, že stále môžem môjmu bratovi povedať ako si ma na poslednej párty takmer znásilnil keď som ti nechcela dať dobrovoľne." Usmiala som sa na Gavina a odišla.

Znechutil ma svojimi rečami. Nechcela som pri nich sedieť ani o sekundu dlhšie. A dýchať rovnaký vzduch už vôbec nie. Bol kretén. Je kretén. A vždy kreténom aj bude.

„Tak môžeme ísť." Doľahol ku mne Tomov hlas. „Kde je Can?" prehovoril predpokladám, že nechápavo.

„Tu som. Bola som sa napiť." Vymyslela som a ospravedlňujúco sa pozrela na brata.

Nechcela som mu kaziť priateľstvá. A ani vyvolávať hádky. Preto bolo veľa vecí, ktoré Tom nevedel a vedieť ani nebude. Nedovolím to. Sú to maličkosti síce, ale je mi jasné, že aj za tie by sa dokázal s kamarátmi pohádať.

„Pôjdeme sa najesť do Royal's?" prosebne som na všetkých pozrela.

Robili tam najlepšie burgery aké som kedy jedla. A aj milkshaky. A práve na jeden som dnes mala chuť.

Keď sa všetci našťastie zhodli, že tam pôjdeme veselo som sa pre seba usmiala a pohla sa vpred. Nešli sme autom keďže to od nás bolo iba kúsok.

Zastala som až pred budovou a počkala chalanov, ktorí za mnou mierne zaostávali. Ale mne to nevadilo. Mala som aspoň čas sa porozhliadnúť či tu nemá auto niekto známy. A to bola tá chyba. Sakra ako som mohla byť tak blbá a zabudnúť na to, že je to jeho obľúbený podnik.

„Ja si dám jahodový shake. A burger s dvojitou dávkou syra." Rozkázala som si a išla som obsadiť miesto.

V kúte sedeli nejakí chalani, ale neriešila som ich. Sadla som si k stolu, ktorý bol vedľa nich a čakala kým prídu chalani aj s mojou objednávkou.

„Hej nie je to tvoja ex?" doľahol ku mne tichý šepot od vedľajšieho stolu.

Nedala som na sebe nič poznať, ale tá otázka ma mierne znepokojila. Tajne som si nahovárala, že to nie je mierené na mňa.

„Áno, veď to je Can." Bola veta, ktorá ma presvedčila o opaku. Bavili sa o mne.

A keďže ja som mala iba jedného ex, chalan, ktorý sedel pri vedľajšom stole bol Louis.

Secret LoveWhere stories live. Discover now