Capitolul 5

19.3K 991 92
                                    

"I'm not mean, jut aggressive." - Harvey Martin

Tata statea cu mama in sufragerie si ne asteptau. Tata era imbracat lejer, dar mama era inca imbracata ca si de serviciu. Parea destul de suparata. M-am incordat, iar Amanda a pus un brat pe spatele meu, asa cum facea mereu cand imi era teama.

-          Ce se intampla? a intrebat Chris.

-          Trebuie sa plec intr-o calatorie de afaceri, a spus tata.

Deci de asta era mama asa suparata. Ei nu ii placea cand tata facea asta, desi era nevoit sa o faca. Cand tata pleca, ea trebuia sa se descurce singura cu noi si chiar daca Chris o mai ajuta, nu era asa usor. Mai ales ca trebuia sa traim 4 persoane de pe salariul ei. Nu era correct! Tata nu era acasa decat de o saptamana! Si acum pleca din nou. Amanda apufnit nervoasa sis i-a dat ochii peste cap. A vrut sa plece, dar am prins-o de mana. Ea s-a tras usor si a urcat scarile. Nu puteam sa o condemn ca era asa. Adica nu a trecut decat o saptamana. Si eu eram nervoasa. Nu era correct ca tata sa plece atat de mult de langa noi.

-          Azi mai tarziu o sa mergem la cumparaturi cu totii, a spus mama, iesind si ea din sufragerie.

Mama si Amanda aveau cam aceleasi trasaturi. Avea parul, ochii si tenul exact ca si al mamei. Erau cam de aceeasi inaltime si erau la fel de inteligente. Tata si Chris semanau chiar mai bine. Parul lui Chris era e aceeasi culoare ca si al lui tata in tinerete, iar ochii lui verzi si luminosi. Aveau chiar si aceeasi alunita pe umarul drept. Eu eram un fel de amestecatura. Aveamparul si ochii lui mama, poate putin mai inchis, si zambetul lui tata. Eram asa de vag asemanatoare cu ei.

-          Cand pleci? am intrebat incet.

-          Diseara.

Apoi tata a iesit din camera, iar eu l-am imbratisat pe Chris.

-          O sa fie bine, pustoaico! mi-a spus el.

Amandoi am mers in camera lui Amanda ca sa o linistim. Era nervoasa si nu prea voia sa vorbeasca. Cam dupa jumatate de ora, am mers in camera mea. Mama mi-a spus ca o sa mergem toti la cumpaaraturi mai tarziu, era un fel de traditie la noi inainte ca tata sa plece intr-o calatorie. Am stat in camera mea si mi-am facut temele. Dup ace le-am terminat, am incercat sa ma ocup cu altceva. Filme, carti, orice, dar nu imi prea reusea. Ma gandeam la ziua mea. Era asa ciudat sa imi reanalizez fiecare pas.

Inainte de a pleca, m-am schimbat in niste pantaloni scurti albastri si un tricou gri mai scurt. Cand am coborat, toti erau deja gata. Ne-am urcat in masina si am mers spre mall-ul din apropiere. Am intrat si am inceput sa cautam ce ne trebuia. Chris il ajuta pe tata sa ia fructele, mama lua lactate si carne, iar eu si Amanda mergeam printre rafturi si luam cereal sau spaghete. Tocmai luam o punga de zahar, cand am auzit tipete din stanga mea. Nu era Amanda, ea cauta ulei putin mai la dreapta.

Am vazut un carucior plin cu bautura si porcarii. Zayn il impinge in timp ce ceilalti mergeau pe langa el, luand ce voiau ei. Am insfacat zaharul si am luat-o de man ape Amanda care nnu parea sa ii fi vazut. Era confuza si intreba de ce ma grabesc asa, dar trebuia sa ajung mai aproape de parintii mei. I-am gasit la paine. Scapasem de Harry.

-          Skyler, am uitat sa iau sampon, te duci tu, te rog? a intrebat mama, privind lista.

Am incuviintat si am mers spre raionul cu cosmetice. Nu prea foloseam asa ceva, in afara de rimel, tus de ochi si ruj sau luci de buze, deoarece mi se pareau si nefolositoare si scumpe. Am cautat cu privirea samponul si l-am vazut pe un raft mai inalt. M-am ridicat pe varfuri ca sa il ajung, dar nu reuseam. Il priveam cu capul ridicat cand am vazut o alta mana apucandu-l. M-am intors si l-am vazut pe Harry, zambind pervers.

Dangerous Things - Harry Styles A.U. - FanFicOnde histórias criam vida. Descubra agora