Arda

595 17 1
                                    

Arda'dan:
Okuldan çıktım Oğuzlarla buluştuk daha sonra eve gittim saat geç olmuştu annem dediki arda acilen süt alman lazım annem böyle deyince dayanamadım ve dışarı çıktım markete gittim çünkü annemin kanser olma durumu vardı. Ve stres yapmaması gerekiyordu. Bende o yüzden gidip süt aldım eve dönerken bi inleme sesi duydum evet bi adam inliyordu şu an gittiğim sokak es sokaklardandı ve kimse oturmuyordu genellikle bar veya kahvene olurdu bu sokakta ilerledikçe sesde yakınlaşmaya başlamıştı.
Ne yapacağımı bilmiyordum kulağımı sesin o kulübeden gelmesini tahmin ettiğim için o kulübeye yasladım. İçerdin 1 kız sesi 1 erkek sesi geliyordu. Ne olduğunu anlamadım sonra kız bağırdı : ben sana bi daha yapmayacaksın demedimi? Sonra adamda bağırdı : gerçekten kendime hakim olamadım"dedikten sonra bi tokat sesi sonra kız dediki:"bi dahakine hakim olursun o zaman diyemeyeceğim çünkü bindahakine gelmeyecek!"bi dakka adamı öldürecekmiydi? Olamaz yardım etmeliydim bende hemen kulübenin etrafında dolandım ve o küçük pencereyi buldum pencereden baktım resmen kız adamı bi sandalyeye bağlamıştı ve ona işkence ediyordu diyebilirim. (?) neden böyle bi şey yapıyordki? Hemen cama vurmaya başladım ve yüzünü göremediğim kuş bir anda durdu kapıya yönelmeye başladı bende kapının önüne gitme başladım yani öyle tahmin ettiğim yere ve kapıyı açtı karşımda benim yaşlarımda bi kız duruyordu üstündeki kıyafet:

 (?) neden böyle bi şey yapıyordki? Hemen cama vurmaya başladım ve yüzünü göremediğim kuş bir anda durdu kapıya yönelmeye başladı bende kapının önüne gitme başladım yani öyle tahmin ettiğim yere ve kapıyı açtı karşımda benim yaşlarımda bi kız duru...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu kıyafet vardı üstünde kız çok tatlı birisine benziyordu neyse :
Arda:ne yapıyorsun sen?(!)
-:sanane
Arda:adam ölecek
-:bundan sanane
Arda:o benim babam
-:Senin baban o değil bunu biliyorum. Ama inanmış gibi yapılan ve madem senin baban o zaman işlediği suçunda biliyorsundur dine?
Arda:hayır hiç bi suç işlemedi o
-:bence o kadar emin olma(!)Şimdi defolup gidermişim?
Arda:hayır
-:bak git diyorum
Arda:bende hayır diyorum
-:bak gitsene
Arda: bi şartla
-:söyle
Arda:bu konuyu daha sonra anlatıcan yoksa polisi aramak zorunda kalacağım
-:birincisi ben korkmam ikincisi telefon numaram:05.. ... .... üçüncüsü polisin zaten haberi var !
Arda:gerçektenmi.
Kız bana göz çevirip:
-:evet gerçekten
Arda:ismin ne?
-:esila senin
Arda:Arda
Esila:tanıştığıma memnun oldum
Arda:bende memnun oldum
Esila:bi sahada kimsenin kapısını dinleme
Arda:tamam "diyip güldüm
O da güldü sonra cebinden telefonu çıkartıp bir kaç şey tuşlayıp birisini aradığını anladım alo ali abi benim işim bitti siz adamı alabilirsiniz.
Sen okula gitmiyormusun?
Esila:yarın başlıyıcam
Tamam diyip tebessüm ettim o da güldü ve yanağındaki çukuru tekrar gösterdi sanki o gülünce bi daha kimsenin gülmesini istemedim.
Bilmiyorum ama içimden bir ses bu kızın iyi olduğunu söylüyor.
Umarım bizim sınıfa düşer o zaman arkadaş olabilirim.

TANIMADIĞIM KİŞİWhere stories live. Discover now