Capitolul 4: Pusă sub presiune neașteptată

100 33 2
                                    


Îți urez lectură plăcută! ❤️

"Under pressure that brings a building down, splits a family in two. Puts people on streets.''

Queen - Under pressure

 
  Anya se trezise într-o altă casă pe care nu o cunoștea, dar de această dată privi direct spre tava cu mâncare ce stătea cuminte pe noptiera neagră de lângă pat. Prinse obiectul între palme și-l aduse mai aproape de picioarele sale, așezând-o pe așternuturile albastre de pe pat. Murea de foame! Mațele începuse să-i chiorii haotic și putea da ușor vina pe această cauză pentru amețeala pe care o simțea. Da, abia ce se trezise și putea fi și vină buimăciei de dimineață, dar ea știa că nu era acesta motivul stării ei de rău.

  Privi cu poftă toate brânzeturile, mezelurile, dar și legumele de acolo și prinse furculița între degete. Îmbucă o feliuță irezistibilă de cașcaval fără a mai sta pe gânduri și începu să o mestece bine în gură. Simțea cum papilele gustative îi mulțumeau pentru fapta pe care o făcuse și nici măcar nu mai stătuse pe gânduri. Mâncarea era prea bună pentru a mai sta să se gândească ce este cu ea sau ce unde provine.

  În timp ce mesteca bucățica de cașcaval, putu observă și bagajul ei negru cu haine ce stătea așezat pe parchet. Abia atunci își amintise evenimentele care se petrecuseră în urmă cu o zi. Brusc, îi revenea clar privirea hărțuitorului ei în minte și simțise cum furnicăturile îi acaparează întreg corpul.

   Privi în jos preț de o secundă și observă că este acoperită doar de lenjeria intimă neagră, iar atunci inima începuse să-i bată cu forță în piept.

  Acel bărbat brunet chiar o dezbrăcase sau o făcu chiar ea și nu-și mai putea aminti? Încercă din răsputeri să-și aducă aminte ceva care să lege-i lege goliciunea pe care o zărea, dar fu un total eșec. După ce căzuse lângă acel sifonier, nu-și mai amintea nimic, decât privirea plină de ură a lui Walton. Nici măcar nu avea cum să-și aducă aminte ce se întâmplase după. Abia acum își revenise după seara de dinainte. Dormise dusă întreaga noapte.

  Privi paharul lucios în care se afla, probabil suc de portocale și înghiți în sec. Ei nu îi plăcea sucul de portocale, dar acum trebuia să facă o excepție. Murea de sete și altă opțiune nu avea decât să bea ce se afla în acel pahar.

  Mai luă câteva mezeluri, apoi duse paharul spre gură și bău sucul fără ca măcar să respire. Se duse apoi spre geamantanul negru și își lăsă hainele să-i alunece lin pe trup, atingându-i cu finețe picioarele albe.

  Apucă să-și ia din geamantan o rochiță galbenă, simplă, apoi scotoci printre haine și după o lenjerie intimă.

— Unde dracu... șopti fata și se întoarse brusc când auzi clanța ușii.

Își răsuci rapid capul spre locul de unde provenea sunetul și-l văzu pe Alexander acolo. Nu închisese ușa în urma lui, doar capul i se observa printre deschizătura acesteia.

  Anya se gândi cum de intrase așa, fără să bată întâi. Nu înțelegea unde-i sunt manierele. Nu se așteptase la așa ceva din partea unui domn cu așa prezență stilată. Își acoperi goliciunea corpului cu rochia galbenă și rosti indigantă:

— Ieși afară!

— Știi că te afli în casa mea, nu? întrebă el supărat din cauza impertinenței pe care fata i-o arătase. Ești cam tupeistă, văd!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: 5 days ago ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dezordine sentimentalăWhere stories live. Discover now