♤ 4 ♤

247 35 19
                                    

Cildim her zamankinden daha solgun ama bu benim elimde olan bir şey değil sevgilim, üzgünüm.

**

Annemler yememi azalttığımı söylüyor, haksız buluyorum. Bence günde yarım kase yeterince doyurucu.

Yüzüm solmuş, gözlerim şişmiş. Etrafımdaki herkes öyle diyor; annem, babam, arkadaşlarım. Doktora gitmem için diretiyorlar. Ama ben o kadar kötü hissetmiyorum sevgilim. Acaba sen gidince hissetmeyi de mi bıraktım kendimden habersiz?

Saçlarımın boyası akmış, öyle dediler. Ilk günümüzde beraber kararlaştırdığımız sonra da benim hiç değiştirmediğim renkti sevgilim, boya akıp anılarımızın somutluğunu da götürmüş.

Sen gittiğin gün odamdaki aynalı dolabı gönderdim. Aynalar can düşmanımdan da beter oldu. Baktığımda senin ben ders çalışırken aynadan bana komik yüz ifadeleri yapman canlanır diye, dayanamam diye sevgilim. Gönderdim acımadan. Bilirsin beni hassasım ben.

Senin yokluğun korku filmlerinden yüz kat beter inan sevgilim. Başka kollarda uyuduğun korkusu ya da seni bir daha göremeyeceğim korkusu etrafımı kasvetli siyah bir sis dumanı gibi sardı, kaçamıyorum. Korku da belki beni bir nebze solduruyordur sevgilim.

Bazen gerçekten ölecekmişim gibi hissediyorum. O anlarda da ümidim senin gözlerine son bir kez daha bakmak üzerine oluyor.

When I Was Older || VHope ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin