7. část

587 18 1
                                    

Když jsme přijeli, rychle jsme všichni vyběhli. Hlavně já, na Elisabat ten déšť nepůsobil tolik, takže se jí jen objevily šupinky, ale já běžela jako o život, jelikož ta přeměna není hned je tam asi pěti sekundový interval a pak se úplně proměníte. U dětí to je jen, když se úplně namočí, jinak jim  naskočí šupinky. Odemkla jsem dveře a pleskla jsem sebou o zem. Zase jsem měla ocas. Odtáhla jsem se kapku dál. Mezitím ostatní vešli dovnitř.
K : ,, Chlapi , můžete mi prosím pomoct ?"
Zvedla jsem ruky. Ráďa a Paťa mě vzali za ruce a Maty za ocas. Vzali mě nahoru do koupelny, dali opatrně do vany a pustili trochu vody . Já jsem jim poděkovala a řekla, že už to je dobré a že už si poradím. Přece jenom oni mě ( krom Radka ) znají skoro celý život a dobře ví o téhle nepříjemné situaci a co mají dělat. Oni odešli a já jsem vypla vodu. Za pomocí rukou jsem se trošičku posunula, abych mohla nechat vodu odtéct. Chvíli jsem tam seděla a pak jsem se znovu opřela. Začala jsem kouzlit. Voda se ze mě pomalu vypařovala. Já jsem se proměnila zpátky na lidskou podobu. Vstala jsem a převlékla se. Vyšla jsem z koupelny. Tam stál Ráďa.
R : ,, Jej, ty už jsi tu ''
K : ,, Jdeme dolů ? "
R : ,, Počkej , chtěl bych se tě zeptat, jakto že se Elisabat nepřeměnila ? "
Já jsem mu to vysvětlila a šli jsme dolů ze schodů. Dole všichni promočení seděli na gauči. Já jsem nic neřekla a běžela ostatním pro oblečení. Někdy u mě totiž byli přespat, takže tu mají věci. Já jim je donesla a oni jen poděkovali.
K : ,, Mám nápad "
P : ,, Tak to nedopadne dobře"
K : ,, Ale prdlajs "
Všichni jsme se začali smát.
K : ,, Mohli bychom si pustit film "
N : ,, To je dobrý nápad "
K: ,, A taky mě napadlo, že byste tu mohli zůstat na týden a každý den by vybíral film někdo jiný, jelikož nás je sedm "
P : ,, Mě to problém nedělá a Naty taky ne, jelikož má volno v práci "
M : Mně a Janě to též nevadí, máme taky volno "
K : ,, Takže dohodnuto a jelikož jsem majitel tohoto domu tak první film vyberu já "
N : ,, ale né "
R : ,, Proč , ale né ? "
N : ,, Klára miluje horory, takže pustí horor. "
K : ,, Správně, bude to V zajetí démonů "
J : ,, Ach jo, ten je jeden z nejstrašidelnějších"
Potichu jsem se zasmála a pustila film. Patrik seděl s Natkou v křesle . Já s Elisabat a Radkem na gauči a Jana s Matym na druhém křesle. Chvíli jsme se dívali a všichni, kromě mě a Patrika zaječeli, dokonce i Radek zařval. Koukali jsme se a bylo asi půl deváté. Držela jsem Elisabat  za ruku, jelikož se bála. Chtělo se mi spát. Pustila jsem Eli a uvelebila jsem se Radkovi na rameni. On se trochu usmál. Eli se o mě opřela a objala mě. Po chvilce jsem usla a Eli taky. Radek mě probudil. Já jsem vstala z jeho ramena.
K : ,, Co se děje ? "
R : ,, Ale nic, jenom že film už skončil."
K :,, A ? "
N : ,, Jen jsem ti chtěla říct, že půjdeme spát "
K : ,, Aha, hele můžeš jít dnes spát do mojí postele ? Já nemám sílu tam dojít a nebudu se nechávat nosit už jenom z toho důvodu, že vy jste taktéž unavení "
N : ,, Ok , nemám problém "
M : ,, Tak my jdeme taky spát rodinko"
Vždycky si ze mě takto dělal srandu. Mě to dost sralo, ale už jsem si docela zvykla. A abych řekla pravdu vážně jsme vypadali jako rodina . Já jsem ležela Radkovi na rameni Eli mě objímala a spala. Chvíli jsem přemýšlela o tom co by se stalo kdyby mě Wedry požádal o ruku a začala jsem se rozplývat. Ráďa do mě zase trošku žduchl, abych se probrala. Já jsem vstala a řekla mu ať vzbudí Eli, že jdu rozložit gauč.
Vypla jsem televizi. Ráďa probral Elisabat. Rozsvítila jsem a poslala Eli do jejího pokoje, že budeme spát s Radkem tady dole. Ona se sebrala a šla. Já jsem mezi tím rozložila gauč a vytáhla deky a polštáře. Zhasla jsem. Radek už ležel a koukal na mě já jsem si lehla vedle něj, zakryla se, dala mu pusu na tvář, otočila se a šla spát. On mě objal a usnul.

Má láska Wedry (Fanfikce) ( DOKONČENO) Where stories live. Discover now