Bölüm 19-HUZUR

269 62 2
                                    


Bölüm sözü; Mutluluk daima yakınımızdadır. Yakalamak için çoğu zaman elimizi uzatmak yeter....



Aylar Sonra


Dünyamla minik güzel oğlumla evimize geleli aylar oldu. Onunla geçirdiğim her dakika her saniye o kadar güzel ki! Huzurum, nefesim güzel oğlum oldu. 

Meğer anne olmak ne kadar güzel ve özel bir his. Allah'ıma şükür ediyorum. Oğlumu bana bağışladığı için. 

Kollarımda meleğim yanımda sevdiğim adam. Koca yürekli can yoldaşım insan mutlu olmak için başka bir neden ister mi ki! 

Mutlu olmak için çok sebebim var elbette ama ara ara Seval hanımı düşünmüyorum desem yalan söylemiş olurum. 

Boş kalınca kendimle baş başa olunca Seval Hanımın söyledikleri zihnimin bir yerinde yankılanıyor. Tekrar eden bir bant gibi adeta söyledikleri yüreğimin bir yerinde acı duymama neden oluyor. 

Sonra başımı iki yana sallıyorum. Düşündüklerimi uzaklaştırıp mutlu olma nedenlerimi hatırlıyorum. 

Kerem den tek şey istedim araştırsın gerçekten gitmişler mi diye nereye gittiklerini öğrenmek istemiyorum sadece aynı şehirde nefes almadığımı bilmek istiyorum. Kerem de sağ olsun araştırmış.

Evet, gerçekten kalıcı olarak ülkeyi terk etmişler şirketlerini sahip olduklarının tamamını satmışlar ve ayrılmışlar. 

Geri kalanını nereye taşındıklarını da anlatacaktı ama durdurdum. Bilmek istemiyorum dedim. O da beni anladı devam etmedi. Bitti artık ama taşınmak istediğimi söyledim yerimizi adresimizi biliyorlardı.

Bilmesinler bir aklına gelince ya da işidüşünce çat kapı gelmesin istiyorum.  Hem yeni bir evle her şeye sil baştan başlamak çok iyi olur diye düşündüm. Sevgili eşimde lafımı ikiletmedi tamam dedi.

Oğlumhep böyle küçük kalmayacak büyüyecek bu kadın senin akraban demek istemiyorum.Çünkü değil yalan ilişkileri öğrenmesin benim kuzum hep masum kalsın. Onu asla sevmeyecek insanlarla yan yana gelmek zorunda kalmasın. 

Kendime bir söz verdim. Ben çok üzülmüş olabilirim. Ama oğlumu kimsenin üzmesine asla izin vermeyeceğim. Onun gözünden yaşla sadece hızlı koşup düşünce o minik dizleri kanayınca akacak. Orada da hemen koşup onu öpeceğim ve yaralarını saracağım. 

Ben benim olmayan ne varsa oğluma vereceğim. Mutlak sevgi sorgusuz sualsiz güven bunların hepsine sahip olacak benim güzel evladım. 

Zaman hızla geçiyor. Oğlum her geçen gün büyüyor. Sevimliliğine sevimlilik katıyor. Tabi ki canımızı sıkacak gelişmeler de olmuyor değil. Evimize mahkeme celbi geldi. 

Vedat Bey tutuklandı. Ama mahkemesinin görülmesi gerekiyormuş. Tabi çıkıp olayları anlatmamız gerek. Korkup kaçacak değilim. 

Fakat onun yüzünü görmek hiç hoş olmayacak. Avukatımızla görüştüm. mutlaka orada bulunmamız gerektiğini söyledi. Bir açık bulup serbest kalmasını istemiyorum. Cezasını çeksin ki beli ki aklı başına gelir. 

Sabah kalkıp Keremle hazırlandık. Önce avukatla buluşacağız sonra beraber mahkemeye gideceğiz. 

Hızlı bir mahkeme oldu. Önce beni dinlediler. Sonra da tanımadığım ama olayı gören şahitleri en sonda kararı açıklayıp bitirdiler. Beş yıl ceza aldı. 

Bir Hayat Hikayesi (FİNAL)Where stories live. Discover now