It wasn't a mistake.

3.1K 137 35
                                    

Aud usa inchizandu-se si-mi dau seama ca a plecat. A plecat lasandu-ma singura si plina de intrebari. Ce tot vrea de la mine? Cad pe podea lacrimi curgand fara incetare. Dar de ce plang? Nici macar nu am un motiv dar simteam nevoia. Simteam nevoia sa ma descarc.

De cateva zile ma simteam slaba si fara nicio putere. Niciodata nu am fost asa si trebuia sa inceteze. Ma ridic dupa podea indreptandu-ma spre baie. Ma dezbrac aruncand hainele in cos dupa care intru sub apa intregul corp relaxandu-se complet.

Dupa trei sferturi de ora de rasfat ies de sub apa insfacand prosopul si inconjurandu-l pe corpul meu ud. Ma duc in camera imbracandu-ma cu o pereche de pantaloni scurti gri de trenning si un maieu negru mai larg. 

Intru putin pe facebook dupa care ma pun la culcare. Maine va fi o zi groaznica. Presimt asta.

  - De ce imi faci asta? De ce? Nu ti-a ajuns ce mi-ai facut? Nu a fost destul pentru tine?

Il tot intrebam, lacrimi aflandu-se in continuu pe obrajii mei mult prea plini de zgarieturi. Desi trecuse atata timp era neschimbat. Statea pe scaun cu un zambet mare pe fata uitandu-se cum sunt chinuita. Il priveam stupefiata incercand sa-i deslusesc expresia. 

Plangeam nestiind ce altceva sa fac. Imi era frica, iar lui nu-i pasa. Il vad apropiindu-se de mine, avand un cutit plin de sange in mana. Imi apuca fata fortandu-ma sa-l privesc drept in ochi. Culoarea ce o aveau nu putea era deslusita. Ii vedeam ochii dar nu stiam ce culoare erau.

Ma privea intens in ochi parca incercand sa-si dea seama la ce ma gandeam. Imi era frica si probabil asta vedea si el caci un zambet nebun ii apare pe fata. Ridica cutitul la nivelul ochilor mei reflexia mea fiind pe partea din lama ce nu era acoperita de sangele meu. 

Imi aseaza lama pe gat trecand-o usor. Ma cutremur la senzatia oferita si il privesc cu foarte mare frica. Coboara cutitul iar eu rasuflu usurata crezand ca a renuntat.

Incerc sa plec de langa el dar simt o intepatura puternica in zona abdomenului. Cad in genunchi gemand de durere. Se apleaca la mine zicandu-mi: '' Acesta este doar inceputul. ''.

Trrr - Trrr - Trrr

Alarma suna puternic trezindu-ma. Respiratia imi era sacadata datorita cosmarului pe care l-am avut. Desi au trecut trei ani el continua sa fie acolo. Faptul ca m-am mutat nu a ajutat sub nicio forma. 

Ma ridic din pat lenesa, indreptandu-ma spre baie. Imi fac rutina, dupa alegandu-mi din dulap o camasa transparenta cu parti din piele, o pereche de pantaloni din piele, dresurile mele negre si o pereche de botine negre cu toc. Imi indrept parul si ma machez mai simplu.

Iau cheile de la motorul meu si plec spre scoala. Dupa un sfert de ora ajung la liceu. Imi parchez motorul intr-un colt mai retras si intru in scoala. Privirile tuturor erau pe mine dar deja incepusem sa ma obisnuiesc. 

Intru in clasa si o vad pe Perrie cu cei cinci baieti printre care era si Harry si o alta fata ce parea draguta. Ma indrept spre ei, Perrie zambindu-mi si salutandu-ma.

Ma asez langa ea nebagand in seama privirile tuturor atintite asupra mea. Fac cunostinta cu Eleanor iar dupa cinci minute intra dirigintele nostru in clasa ce ne anunta ca va trebui sa ne mutam din banci din cauza unui incident intre doua fete. 

Eu de ce nu stiam de asa ceva. Dupa ce ne-a mutat a inceput lectia. Pe mine m-a asezat langa unul dintre prietenii lui Perrie. Cred ca Zayn il chema.

Dupa terminarea orelor ma indrept catre motorul meu cand o voce cunoscuta ma striga. Ma intorc si il vad pe tipul de langa care am plecat inainte ca el sa se trezeasca. Cum de inca isi aminteste de mine?

Ma intorc cu spatele sperand ca ma va lasa in pace dar ajunge rapid langa mine apucandu-ma de mana si intorcandu-ma spre el.

  - Stii ca nu e frumos nu?

  - Ce? il intrb eu sperand ca ma va lasa sa plec fara sa-mi spuna altceva.

  - Sa pleci inainte ca eu sa ma trezesc. spune cu un zambet pervers pe fata.

  - Uite, a fost o greseala ok? Nici macar nu stiu cum de te mai pot privi in ochi dupa starea incare am fost. spun si imi las capul in jos. 

Imi ridica capul cu doua degete fortandu-ma sa ma uit la el. Intalnesc acei ochi albastri si ma cutremur.

  - Nu a fost o greseala ok? Si daca ai fi fost treaza probabil s-ar fi intamplat la fel. Ai fost minunata.

Ma inrosesc la cuvintele lui si un mic zambet ii apare in coltul gurii. Ma apuca de mijloc apropiindu-ma de el, distanta dintre noi devenind inexistenta. Imi duc mainile dupa gatul lui jucandu-ma cu parul sau fetele noastre apropiindu-se incet. Eram la nici un centimetru distanta cand o voce ne trezeste la realitate.

  - Ce se intampla aici?

SEX lesson - Harry Styles FanfictionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum