0.2

12K 264 27
                                    

POV Teuntje

Engels. Laatste uur. De tijd gaat langzaam voorbij en met de minuut word ik zenuwachtiger. Wat is Ashton van plan? Aan de ene kant wil ik gaan want ik ben echt nieuwsgierig maar aan de andere kant ben ik doodsbang om te gaan, ik bedoel... hij is 5 jaar ouder, ik ken hem nog maar net, en hij is eigenlijk mijn leraar... Moet ik wel gaan?

** 

Ik wil net de voordeur van mijn huis openmaken als mijn telefoon humt in mijn broekzak. Ik pak mijn telefoon en zie dat ik een berichtje heb.

From Unknown;

Hey, dit is mijn adres; Lindestraat 17. 

Half vier bij mij. Ik hoop dat je komt:)

Xx Ashton ;)

Ik neem een diepe hap adem zet mijn schooltas snel binnen en stap weer op de fiets. Na een kwartier heb ik eindelijk Ashtons huis gevonden. Half vier. Ik druk op de bel en niet veel later word er open gedaan. Ashton staat met een brede glimlach voor me. 'Je bent er.' glimlacht hij. Ik knik licht. Hij pakt mijn hand en leid me naar binnen. 'Ga zitten. Wil je wat drinken?' vraagt hij lief. 'Eh.. H-heb je cola?' stotter ik. Hij knikt en loopt weg. Langzaam ga ik op de bank zitten. Even later komt Ashton terug met twee glazen cola, en geeft er eentje aan mij. 'Dankje.' zeg ik en neem een slok. 'Dus... Waarom moest ik komen?' vraag ik zenuwachtig. 'Ik wil je helpen.' zegt hij. 'W-waarmee?' vraag ik. Hij glimlacht lief voor een moment. Dan trekt hij me in één snelle beweging op zijn schoot, legt zijn grote handen op mijn heupen en voor ik het weet, zitten zijn warme, zachte lippen op die van mij. Na een paar seconden trekt hij terug en zet zijn voorhoofd tegen de mijne. 

'I want to give you Sexlessons.'

Sexlessons /a.i l.h\ • V O L T O O I D •Onde histórias criam vida. Descubra agora