❤️33. rész❤️

1.4K 44 0
                                    

Szofi szemszög:
Az út hosszú volt, de elbohóckodtunk Lilyvel meg Bencével. Mikor odaértünk kiszálltunk a buszból majd nyújtózott mindenki egyett.

- Most kedves gyerekek a ígért pizzázóba megyünk. Odabent összesen két órát töltünk el utána itt találkozunk a busznál. Aki nem lesz itt azt nem viszem többé sehova hanem a buszban ülni fog egész kirándulás alatt.-fenyegetőzött persze mindenki tudta hogy nem így lesz. Egyszer az egyik osztálytársunk nem jött időben és azt mondta a tanár hogy ha Még egyszer ezt csinálja akkor elveszi tőle a telóját, és ennyi.- Szóval pontosan 2 óra múlva itt találkozunk!

- Akkor induljunk!- mondta Bence majd elindultunk az étterembe. Egy asztalhoz ültünk majd ki választottuk kíván ételt és meg rendeltük. Az egyik pincér mesélte hogy vagy 30 alapot legyárottak kb olyan fél órája. Ez azért fura mert csak minket vártak de mi csak 20-an vagyunk. Na mindegy. Míg vártunk hogy készlegyen addig bohóckodtunk meg minden majd egyszer csak rá néztem Dávidra aki szúrós szemmel nézett arra felénk. Bicentettem egy amolyan mi a baj fejjel mire csak tovább nézett szúrós szemmel felénk. Ha nem ismertem volna biztos hogy azt mondanám hogy egy pszihopata. Próbáltam nem foglalkozzni vele de anyira zavart hogy már egy kicsit rosszúléreztem magam.

- Ti nem érzitek milyen meleg van? - kérdeztem.

- Nekem nincs melegem! - mondta Bence majd vele egyet értően Lily is meg rázta a fejét.

- Mindjárt jövök ki megyek levegőzni!- mondtam majd feláltam.

- Ne menjek veled? - kérdezte Lily.

- Nem kell jól vagyok!- mondtam majd ki mentem az étterem udvar szerűségére. Már vagy fél perc eltelt mikor nyitódott az ajtó és kijött Dávid.

- Szia Picur!- jött oda meg ölelnién csak szúrós szemmel néztem rá hogy érezze a milyen érzés- Mi a baj?- kérdezte értelmetlen fejjel mire én azt csináltam mint ő szúrós szemmel néztem rá ő csak elnevette magát.- Most komolyan!- még mindig úgy nevetett mit akinek az év poénját mondták el majd oda jött megfogta a fejem és megölelt.

- Paraszt vagy!- mondtam majd nem olyan durván, de a mellkasába ütöttem.

- Mit csípsz abban a Bence gyerekben?- kérdezte.

- Csák barátok vagyunk, Szent Benedek áldjon meg téged amiért ilyen féltékeny vagy!- mondtam mire elnevettem magát.

- Csak szeretlek!- mondta majd közelebb húzott magához és szorosabban ölelt.

Miután bementem leültem a helyemre és beszélgetünk tovább míg meg nem hozták a pizzát.

A suli menője! [befejezett] Where stories live. Discover now