109.

969 60 1
                                    

Evelin
________

Ujutru me je dočekala kafa na šanku. Pokupila sam je već obučena. Na sebi sam imala crne hlače, duks i crnu bomberku. Namjun mi je pružio plavu fasciklu. Sjela sam u dnevni boravak i polako ispijala gorku jutarnju kafu dok sam čitala svoj raspored za danas. 
Rio je sjela do mene.
- Danas smo zajedno.- rekla je. Da, jesmo. I imamo najzahtjevniji zadatak. Idemo u Busan da provjerimo isporuku oružja i zakažemo sledeću. Sledeća lokacija je Daegu gdje trebamo da se nadjemo sa drugim članovima Bangtana i provjerimo šta se dešava jer se ne javljaju poslednjih 7 dana. Onda imamo zadatak da obidjemo Daegu radi kontrole teritorije. Poslije toga trebamo svratiti u Joseon u banku, da iz sefa donesemo odredjeni ključ. Namjun se pojavio ispred mene. Držao je dva ruksaka i dva ključa.
- Unutra ti je municija. Sa strane imaš tajni džep a u njemu je Mac 10. Na motoru imaš mali pretinac sa municijom za Mac. To je najkompaktibilnije oružje ako vas neko napadne na motoru. Glock imaš jedan u ruksaku a drugi u motoru. Rio za tebe isto važi. Izvolite.- dao nam je ruksak i ključeve. Stavile smo bubice u uši te sam ispila kafu do kraja.
- Gdje ostatak ekipe ide?- upitala sam.
- Svi smo ovdje u Seoulu, bude li bilo problema, znaš tajni kod. Bićemo brzi.- rekao je. Klimnula sam glavom i stavila ruksak na ledja. Dala sam Rio znak te smo ušle u garažu.
- Dobile smo najkritičniji zadatak.- rekla je Rio. Sjele smo na motor i stavile kacigu.
- Hajde da ga obavimo bez problema.- rekla sam i pružila joj šaku. Uzvratila je blagim udarcem te smo upalile motor.
- Oprezne budite.- rekao je Namjun.
- Black on black, Namjun. Ne brini.- rekla sam i nagazila na gas. Brzo smo izašle iz vile. Sat koji mi je bio na ruci, bio je povezan sa mojom bubicom te mi je govorio smjernicu za Busan. Rio je bila odmah kraj mene. Oko nas je sve bilo čisto.

Nakon dobrih sat vremena vožnje odlučila sam da zastanemo na pumpi.
- Namjun, stajemo na pumpu pravimo pauzu.- rekla sam.
- Odobreno.- rekao je. Neposredno poslije toga ugledala sam pumpu sa 3 parkirana auta. Dala sam žmigavac kako bi Rio primjetila te smo skrenule. Parkirale smo se i skinule kacige.
- Dobro bi mi došlo energetsko.- rekla je Rio.
- I meni.- dodala sam.
- Ja ću.- rekla je i sišla sa motora. Ušla je u pumpu i nestala medju policama. Primjetila sam da je neki stari čovjek posmatra iz unutrašnjeg kafića i smije se. Nešto nije bilo u redu.
- Namjun, neko zna da smo tu. Rio je ušla unutra idem izviditi.- rekla sam. U tom momentu Rio je krenula prema kasi. Sišla sam sa motora i krenula unutra kad je stariji čovjek podigao pištolj prema Rio. Izvukla sam svoj Glock iz bomberke i uperila ga u njega.
- Ne bi to uradila da sam na tvom mjestu.- rekla sam i izvukla drugi pištolj i uperila ga u momka koji je bio na kasi, i koji je ujedno bio spreman da izvuče svoj pištolj.
- Naplati, da ovo završimo kao pošteni ljudi. Otićemo odavde kao da ništa nije bilo.- rekla sam. Spustili su pištolje obojica.

Mafijaški spojWhere stories live. Discover now