H43: Gone...!

279 12 1
                                    

'fase 1 is voltooid, face 2 gaat in werken' zeg ik in de walkey talkey. Snel draai ik me om hen loop achter haar aan 'hou haar goed in de gaten en zorg dat zei jou niet ziet' zegt mijn vriend.

----

Pov Luke

'Jongens, waar blijft Roz? Ze hoefde toch alleen naar de wc toe, ze is daar nu al ... 15 minuten. Ik begin me zorgen te maken' zeg ik terwijl ik door de kamer heen loop 'rustig ze is vast haar make up ofzo aan het doen' zegt Calum en probeert me gerust te stellen wat niet echt lukt 'oke ik geef haar nog 5 minuten anders ga ik naar haar toe en waar is Ashton gebleven?' Vraag ik terwijl ik om me heen kijk 'hij ging effe een rondje lopen' zegt Michael, ik knik een ja 'oké duidelijk, 5 minuten volhouden lukt me niet, ik ga haar nu zoeken' zeg ik en loop naar de deur toe onderweg naar de wc denk ik aan wat er was gebeurd in de kamer van de jongens, eenmaal bij de wc's aangekomen zie ik dat Lou net samen met Lux in haar handen de wc uitkomt 'Hi Lou en Heey Lux' zeg ik 'hi Luke, wat is er?' Vraagt Lou 'ehmm, heb jij toevallig een meisje met zwart haar gezien op de wc?' 'Nee de wc's zijn leeg, waarom?' Vraagt Lou, 'ik zoek iemand maar ze zei dat ze naar de wc ging maar daar is ze dus niet' zeg ik en ga met mijn handen door mijn haar 'Oeh is Luke een beetje verliefd?' Zegt Lou met een baby stemmetje 'Lou plz het is niet echt het perfecte moment om dat te zeggen, maar toch bedankt voor je hulp ik ga nog effe verder zoeken' zeg ik en zeg gedag, misschien is ze wel de weg kwijt, onderweg watsapp ik de jongens dat ze niet op de wc is. Misschien is ze in de kamer van de jongens of is ze al weer terug bij Michael en Calum of is ze naar de zaal gegaan. Als ik uit mijn gedachte ben sta ik voor de deur van de jongens van 1D, ze moeten nog 10 minuten optreden genoeg tijd om even te kijken in de kamer. Ik kijk om me heen... Niemand rustig haal ik de klink naar beneden en duw tegen de deur 'wat is hier gebeurd???' Zeg ik zachtjes tegen mezelf en sta met een open mond te kijken. Snel watsapp ik Calum dat ze moeten komen naar de kamer van de jongens.

Pov Calum

Net nadat Luke weg is gegaan komt Ashton terug binnen 'waar was je maat?' Vraag ik 'ging een rondje lopen je verdwaalt hier zo snel daarom duurde het ook zo lang voordat ik terug kwam' zegt Ashton en loopt naar de broodrooster, ik sta op en loop naar de koelkast voor een blikje cola 'Michael wil jij ook?' Vraag ik aan michael 'ja lekker doe maar ook cola' zegt hij. Ik pak nog een blikje en gooi hem naar hem toe, op dat zelfde moment voel ik mijn telefoon trillen en tegelijkertijd gaan die van Ashton en Michael ook. 'Een whatsapp van Luke' zegt Michael 'Ze is niet op de wc plz help met zoeken' staat er 'sowieso hij is verliefd op haar 100 % ' zegt Ashton 'klopt' zegt Michael 'laten we rondlopen en haar zoeken' zeg ik als we de kamer uitlopen splitsen we op Ashton doet de 2e verdieping, ik ga naar de bewakingsbeelden kijken en Michael doet de 1e verdieping, nu maar hopen dat we geen fans tegenkomen, als ik richting de bewakingkamer loop zie ik een ketting liggen op de grond met een naam erop 'Roz' dit is de ketting van Roz. Snel stop ik hem in mijn broek en loop verder naar de kamer toe, rustig haal ik de klink naar beneden en kijk rond 'wauw je kan hier zo makkelijk binnenkomen en er zijn niet eens bewakers' snel sluit ik de deur achter me, 'oké Roz waar ben je gebleven?' Als ik de tape terugspoel zie ik Roz de kamer ingaan van de jongens snel spoel ik de tape door naar dat ze de kamer ingaat na ongeveer 2 minuten loopt een jongens met zijn capuchon op de kamer in na weer ongeveer 2 minuten loopt de jongen met Roz over zijn schouder de deur uit en is hij verdwenen 'wat Huhh hoe...???' Denk ik bij mezelf, snel haal ik de cd uit de dvd speler en loop de kamer uit, me telefoon begint te trillen in mijn zak als ik kijk zie ik dat ik een berichtje heb van Luke 'kom nu meteen naar de kamer van de jongens' staat er, als ik naar de kamer van de jongens loop zit ik in gedachte over die gast die Roz tilde en opeens uit het beeld verdween zonder op de weg te letten beuk ik per ongeluk tegen iemand aan 'kijk toch u- oh jij bent het Ashton ga je ook naar Luke toe?' Vraag ik, 'ja, ik loop gelijk met je mee is dat goed?' Ik geef hem een knikje van ja is goed tijdens dat we naar Luke wandelen vertel ik aan Ashton alles wat ik heb gezien op de bewakingscamera's en van de ketting die ik op de grond heb gevonden, als we bij de kamer aan zijn gekomen van de jongens zie ik dat Michael en Luke al binnen zijn Luke kijkt op een briefje die hij in zijn hand heeft als hij omhoog kijkt zie ik dat zijn ogen geel zijn inplaats van blauw.

Pov Luke

'Wat is er gebeurd hier?' Vraagt Ashton, nog steeds kan ik niks zeggen mijn ogen scannen voor de 3e keer de zinnen die op het briefje staan

willen jullie je vriendin ooit nog terug zien kom dan over morgen om half 12 naar de achter ingang van de arena met 4 miljoen euro of jullie zien je haar nooit meer

Ps: bel geen politie

R&J

er komt woede in me op allemaal gedachtes schieten door me heen waar is ze? Hoe gaat het met haar op dit moment? Wie is/zijn R&J?, opeens knapt er iets in me en sla ik zo hard dat de tafel kapot gaat 'Luke rustig' zeggen ze allemaal tegelijk en pakken me vast 'probeer te kalmeren niemand mag het weten over ons' zegt Ashton. Ik maak een brom geluid en ga weer op de stoel zitten.' Maar ehmm.. i..is zze ontvoerd?' Zegt Calum stotterend, zonder iets te zeggen geef ik hem het briefje 'wat moeten we doen?' Zeg ik tegen de jongens, op dat moment hoor ik stemmen als ik naar de deur kijk zie ik dat Niall, Louis, Harry, Liam, Zayn en Macy binnen komen. Ik zag dat Zayn verbaast keek toen hij naar binnen ging. ze kijken verbaast naar de kamer die een grote puinhoop is 'wat is er hier gebeurd?' Vraagt Liam, even blijft het stil 'jongens antwoord nu!' Zegt Liam kwader. 'Roz' zegt Ashton, gelijk zie ik Zayn's ogen gericht op Ashton 'waar is ze?' Zegt Zayn en gelijk gaat zijn blik naar mij toe 'zeg het me waar is ze!' Zegt hij dreigend langzaam komt hij op me aflopen, snel houd Louis hem tegen 'Zayn rustig, jongens waar ze is?' Vraagt Louis. 'Weten we niet toen ik hier kwam zag ik alleen dit briefje liggen' zeg ik en wijs naar het briefje die Calum in zijn handen heeft, Liam loopt er naar toe en pakt het briefje uit zijn handen, snel scant hij de brief met zijn ogen als hij klaar is met lezen krijgt hij grote ogen en kijkt de jongens aan 'z..ze is ontvoerd' zegt Liam verbaast.

Pov Zayn

'Z..ze is ontvoerd' zegt Liam met grote ogen, woede borrelt er in me op, snel loop ik de kamer uit naar buiten waar niemand me kan zien hoe kan dit gebeuren? Waarom precies nu? Meer woede komt in me op en sla ik keihard tegen de muur aan. Ik ga met me handen door me haar en naar me mond toe 'waarom Roz?' Zegt de stem in me hoofd 'Zayn?' Hoor ik opeens achter me als ik omkijk zie ik dat het Liam is 'wat Liam' zeg ik boos 'we weten wie haar heeft meegenomen' zegt hij rustig en loopt op me af, 'wie?' Zeg ik en loop naar hem toe.

Spannend wie heeft Roz meegenomen, als je het vorige boek hebt gelezen weet je het denk al:) sorry dat het zolang duurde ik heb het heel druk met school en was op reisweek :)

Back!Место, где живут истории. Откройте их для себя