Am reușit;)

53 1 0
                                    

Urmatoarea zi se prezenta ca sâmbăta- o zi fara școală și fără stres,dar cu teme.-. . Mă trezesc ca de obicei ca in fiecare sâmbătă, in pijamalele mele cu unicorn, dar de data asta cu o mutra tristă pe fața. Nu cumva sa credeți ca voi renunța asa usor la acea tabără.
Ma ridic din pat, imi iau papuceii de casă, iau și telefonul iar apoi mă indrept către bucătărie. Acolo era mama- vesela, ca de obicei. Se comportă cu mine de parcă aș fi uitat totul- probabil asta si își dorea:
-Buna dimineața,puiule! zice ea.
Eu nu îi răspund, pentru a o face sa se simtă si mai vinovată decat este, puteți încerca si voi;).
-De ce nu vorbești cu mine? ma intreaba ea cu o voce joasa
Nu îi răspund nici de data asta, acest lucru întristând-o și mai tare.
-Ascultă, îmi spune ea, chiar nu vreau sa te superi pe mine, dar întelege-ma și pe mine că tatăl tău vrea sa stea cu tine..
-Păi de ce trebuie să vină?zic eu cu un ton nervos
-Lisa..nu fii așa...
Plec supărată din bucătărie și ma duc către camera mea mare si spațioasă. Mă așez pe pat și aprind televizorul- se derula emisiunea mea preferata- Bravo, Ai Stil. Când se termină inchid televizorul si vreau sa mai stau pe telefon- oh, îl uitasem in bucătărie. Merg la bucătărie iar din camera mamei mele se auzea o voce bărbătească. Era vocea tatei! Stăteau in apel pe video, asta fac de multe ori cand au nevoie unul de celălalt, mai ales ca sunt la km distanță. Trag puțin cu urechea, serios, cine nu ar facea asta? Așa, ascult si aud "Oh Michael,nu știu ce să mai fac.." iar apoi o alta voce spune "Dragă, va fi bine, cred ca pot amâna plecarea si voi veni dupa ce va veni din tab~". S-a oprit. Nu se mai auzea absolut nimic. Probabil s-a întrerupt conexiunea. Dar tot ce am auzit duoa aceea era scârțâitul scaunului mamei, care se pregătea sa vină la mine in camera. Fug către camera mea, iau o carte și ma prefac că citesc. Mama vine in cameră si imi spune:
-Scumpo, am vești bune! Eu cu tatăl tău am decis ca poti veni si tu in tabăra!
YAAAYY

În tabaraWhere stories live. Discover now