Előszó

70 4 0
                                    

Ez egy régi piszkozat verziója egy történetnek amit évekkel ezelőtt akartam megosztani, sok hasonlóság lesz az új verzióval, de továbbra is nyitott leszek javaslatokra, ha esetleg van a történetben egy logikai gikszer, akkor kérlek kommenteljétek. (nemtudom mikor lesz kint a frissített verzió, de ezt a régit nem fogom törölni)

Sziasztok!

A nevem Luna Blume (annyit akar jelenteni, hogy "Holdvirág") és ez az elsõ komolyabban írt könyvem. Már régebben is próbálkoztam az írással, de végül azokat a történeteket abbahagytam. Valószínû, hogy ez a könyv se fog zökkenés mentesen megíródni, de persze igyekszem. Remélem tetszeni fog a történetem, mert hát végül is épp ezért írok, hogy a manapság még olvasókat szórakoztassam. És ne felejtsetek el, bekövetni, és csillagozni a részeket, ha tetszett. Meg persze örömmel fogadok mindennemű kritikát is a komment szekcióban.

Jó szórakozást!

(A borítóképek mellé videókat is igyekszem majd felrakni, mert csak így tudok több képet is megosztani egyszerre. A történetben pedig, ha nagyobb kihagyást éreztek, akkor légyszives jelezzétek kommentben, mert azt vettem észre, hogy sajnos a Wattpad néha részeket vág ki random, a fejezetekbõl.)

Eddigi legjobb értékeléseim:

-Kaszás: #1
-blue: #2
-magic: #5
-fantasy: #67
-drama: #22
-romantika: #26
-kaland: #32

KaszásWhere stories live. Discover now