BÖLÜM 2:SABAH SABAH

59 5 0
                                    


JAERİM'İN ANLATIMI:

Sabah gözüme güneş ışığının gelmesiyle yavaşca yatakta dikildim.Her sabah olduğu gibi yaklışık 5 dakika boyunca boş duvara bakındım.Doğruldum ve banyo'ya doğru ilerlemeye başladım.Giderken duvardaki saate baktım.Oha ne saat 09:32,biz saat 11:00'de orda olucaz eyvah hemen Jiwoo'yu uyandırmalıyım.

Odasına girince afedersiniz ama "HAYVAN"gibi uyuduğunu gördüm.Ben ne yapacağımı biliyorum.Aşağı inip mukfaktan bir bardağa su doldurdum.Bakın şimdi suyun kaldırma kuvvetini göreceksiniz.Jiwoo'nun tam yanında durdum ve bi anda suyu üstüne boşalttım.Yataktan sıçradı ve bağırmaya başladı.Bakın işte görüyorsunuz suyun kaldırma kuvveti.Kaçmaya başladım,peşimden bir sağa bir sola koşturuyordu.Evde çok yer olmadığı için bahçeye çıktım.Sonra aklıma gelen şeyle gülmeye başladım.Jiwoo şöyle sordu:

-Ne gülüyorsun ya sırılsıklam oldum!

-Kanka üstümüze bak

Benim üstümde pandalı,onun üstünde pikaçulu tulum vardı.Sonra birden bana doğru koşmaya başladı.Ne oldu diye sordum."Köpek,köpek,köpeeeek"diye bağırmaya başladı.Bende kaçmaya başladım.Ben köpeklerden korkmuyordum ama Jiwoo üstüme geldiği için bende koşuyordum.Biz hala koşarken köpek başka bir tarafa gitti.Ben durmaya çalışırken takıldım ve yere düştüm.Jiwoo gülerek ilerlemeye başladı.Giderken tulumunun kuyruğunu çektim ve kelimenin tam anlamıyla yere kapaklandı.Ben gülmeye başladım.Susunca bi gülme sesi daha geldi.Nereden olduğunu anlamya çalışıyordum.Meğersem yan komşumuz olan o 7 çocuk gülüyormuş.Onlara bağırdım"Ne o çokmu komik"yerden kalktım ve Jiwoo'nun yanına gittim.Onun yerden kalkmasına yarrdım ettim.Sonra beraber eve girdik.Saat 10'a geliyordu.Hemen odalarımıza geçtik.Ben salaş ve büyük siyah bir kazak giyip altıma beyaz bir şort giydim.Siyah ayakkabılarımı giyip saçlarımı ördüm.Çıktım ve Jiwoo'nun odasına doğru gitttim.O toz pembe bir etek üstüne beyaz bol t-shirt,onun üstünede kot ceket giymişti.Çok alakasız parçalardı ama gerçekten güzel duruyordu.Altına beyaz bir spor ayakkabı giymişti.Saat 10:30'du şimdi çıksak anca giderdik.

JİWOO'NUN ANLATIMI:

Evden çıktık ve yürümeye başladık iyiki çok uzakta değildi.Şirketin önüne geldik.İki tane koruma vardı.Yeni seçilen üyeler olduğumuzu söyledik,içeri geçdik.Bir kız yanımıza gelip bize yardım etti. Üst kata çıktık koridorun sonundaki odaya girdik içeride orta yaşlarda sevecen bir adam vardı.Sonra konuşmaya başladı.

-Öncelikle merhaba kızlar.

-Merhaba efendim.

-Merhaba efendim.

-Şimdi kızlar konuşacak çok bir şey yok sizi daha önceden çıkış yapmış bir gruba ekleyeceğiz. Buyurun bunlar sözleşmeler,istemediğiniz Bir şey olursa söyleyin.

-Tamam efendim.

Sözleşmeye şöyle bir göz attım.En sonuna adımı,soyadımı ve imzamı attım.Geri uzattım Jaerim'de verdi.

-Evet kızlar şimdi menajeriniz sizi grubun yanına götürecek.Bu arada bu menajeriniz Bayan AE CHA.Bir sorun olursa ona söyleyin halleder.Teşekkür edip menajerimizle beraber alt kata indik.Bir kapının önünde durduk.Üstünde kocaman"PRACTİC ROOM"yazıyordu.Demek pratik odasına gelmiştik içeriden müzik sesleri geliyordu.Menajer beni öne doğru ittirdi yavaşca kapıyı tıklatıp içeri girdim ve"MERHABAAAAA"diye bağırdım.Herkes birden bana döndü.Aralarından en beyaz tenli olan çocuk"SİZZZ"dedi.Ne olduğunu anlamak için onlara baktığımda sabahki çocuklar olduğunu farkettim.Sonra yanlarına gittim ve yere bağdaj kurarak oturdum.Jaerim'de yanıma geldi.Çember oluşturduk.Bakalım yeni grup arkadaşlarımızı tanıyalım.

Ben konuşmaya başladım.

-Merhaba ben Jiwoo,PARK JİWOO.16 yaşında,lise 3 öğrencisiyim.Sahne sanatları lisesine gidiyorum.Enerjik biriyimdir.

Dediğimde aralarından tavşana benziyen konuştu.

-Merak etme anladık onu kkkkkk.

Neyse dedim ve devam ettim.

-10 Ekim doğum günüm.8 yıl kadar yüzmeye gittim.Yaklaşık 4,5 yıldan beride kick boks'a gidiyorum.Biraz dağınık biriyimdir.Gitar ve piano çalmayı biliyorum.Hem rap,hem vokal yapabiliyorum.Şey belki uykucu olabilirim,bide yemek yemeği severim.Galiba yeni maknaeyim.

Benden bu kadar sıra sizde.

Ben bunları dedikten sonra Jaerim konuşmaya başladı.

-Merhaba ben Jaerim,PARK JAERİM.17 yaşında lise 4 öğrencisiyim.Bende sahne sanatlarına gidiyorum.Ona göre daha az enerjiğimdir.24 Haziran doğum günüm.ben 5,5 yıl yüzmeye,5 yıldırda kick boks'a gidiyorum.Çok dağınık değilimdir ama topluda değilimdir.Ukulele çalmayı biliyorum.Vokalciyim.Çok uykucu değilimdir ama en az Jiwoo kadar yemek yemeği severim.Evet sıra sizde.

JAERİM'İN ANLATIMI:

En baştaki ve en uzun boylu çocuk başladı.

-Merhaba ben KİM NAMJOON,yada sahne adımla RM.Grubun lideriyim.20 yaşındayım.Söz yazarıyım,yani çoğunlukla.Ara rapper'ım

Sonra onun yanındaki yakışıklı çocuk konuştu.

-Selam ben KİM SEOKJİN,yada sahne adımla JİN.grubun en büyüğüyüm.21 yaşındayım.Grubun

yüzüyüm.Ana vokal'im.

Ondan sonra süt beyazı tenli çocuk konuştu.

-Adım MİN YOONGİ yada SUGA.19 yaşındayım.Daegu'luyum.Ana rapper'ım.Uyumayı bende severim.

Onun yanındaki Jiwoo gibi ortalığa enerji saçan çocuk konuştu.

-Selam ben JUNG HOSEOK,sahne adımla J-HOPE.19 yaşındayım.Ana rapper'ım.Grubun umut kaynağıyım.Dans makinesiyim,ana dansçıyım.

Sonra diğer çocuk konuştu.

-Merhaba ben PARK JİMİN,sahne adım JİMİN.18 yaşındayım.Busan'lıyım.Ana vokalim.Grubun dansçılarından biriyim.Aynı okulda okuyoruz.

Ve diğer çocuk.

-Selam ben KİM TAEHYUNG yada TAE veya V.18 yaşındayım.Ara vokalim.Aynı okulda okuyoruz.

Tavşan tipli çocuk başladı.

-Merhaba ben JEON JUNGKOOK.Sahne adım JUNGKOOK.17 yaşındayım.Busan'lıyım.Ana vokalim ve grubun merkeziyim.Dansçılardan biriyim.Aynı okuldayız.

Sonra ben tekrar konuştum.

-Evet tanıştığımıza memnun olduk.Sizin gibi kişilerle çalışmak bizi mutlu etti.III şey artık eve gitsekmi ben yoruldumda.

RM cevap verdi.

-Tamam olur zaten pratik bitti.

Eve gittik ben ve Jiwoo aynı odada kalıyorduk.Eşyalarımı yerleştirdim.Jiwoo çoktan yerleştirmiş ve aşağa inmişti.Bende aşağı doğru inmeye başladım tam son basamaktayken ayağım kaydı yere düşücekkken biri beni tuttu.Kim olduğuna bakınca bunun yoongi olduğunu gördüm.Teşekkür edip yerime oturdum yemek yedik ve film izledik.Saat geç olduğu için odalara dağıldık.Jiwoo'da bende duş aldım ve yatağa girdim.Kafamı yastığa koyar koymaz uyudum.Hadi sizede iyi geceler bakalım yarın neler yaşayacağız.

YENİ ÜYE Mİ!?Where stories live. Discover now