1

2.2K 148 215
                                    

Bir dergi için fotoğraf çekimindeydim ve sürekli tepemde dolaşan kız artık sinirimi bozmaya başladı. Elindeki pudrayı yüzüme defalarca sürdüğü halde hala tepemde dikilip duruyordu.

"Tamam Marrie çekilebilirsin. Bay Styles gülümseyin lütfen." kameraya bakıp gülümsedim.

"Biraz daha dik durabilir misiniz?" kafamı aşağı yukarı salladım. Sırtımı dikleştirip gülümsemeye devam ettim. Birkaç poz daha verdim.

"Tamamdır. Teşekkür ederiz."

"Ben teşekkür ederim." deyip elini sıktım.

"Siz gidebilirsiniz." Üzerimi değiştirip koridora çıktım. Pudra süren kız yanıma gelip gülümsedi.

"Fotoğraf çekebilir miyim?" gülümsedim.

"Tabi." Kız fotoğrafı çektikten sonra yanımdan ayrıldı. Koridorda yürürken bir kapı açıldı ve çıkan kişi bana çarptı. Kollarından tutup düşmesine engel oldum.

"Opps! Kusura bakmayın."

"Önemli değil. İyi misin?"

"Evet. Biraz acelem vardı da. Tekrar özür dilerim."

"Önemsiz." O koşar adımlarla yanımdan uzaklaşırken bende yavaş adımlarla onu takip ettim. Arabama binip evime doğru hareket ettirdim.

~~~

Gemma televizyonun karşısında saçma bir magazin programı izliyordu.

"Selam."

"Nasıl geçti?"

"İyiydi."

"Dur tahmin edeyim. 'Gerçekten bir kadın düşkünü müsünüz?' 'Hayatınızda bir çok insan olduğu söylentileri çıktı onlarla gerçekten ilişkiniz var mıydı?' Arada birkaç tane müzikle ilgili soru. Sonra yine kadınları sormaya devam ettiler. Bildim mi?" karşısındaki tekli koltuğa oturup kafamı salladım.

"Bildin. Duş alıp çıkmam lazım. Sen yalnız kalabilir misin?"

"İdare ederim ben. Geç mi geleceksin?"

"Bilmiyorum. Erken gelmeye çalışırım. Film izleriz belki geldikten sonra?"

"Olur." banyoya gidip hızlıca duş aldım. Üzerime bir şeyler geçirip saçlarımı kuruttum.

"Gemma çıkıyorum ben."

"Tamam."

~~~

"Hoşgeldiniz Bay Styles. Beni takip edin lütfen." kafamla onaylayıp karşımdaki esmer kadını takip ettim. Sahneye geldiğimizde başka birisi beni mikrofonlar için bir odaya götürdü. Alt tarafı bir prova yapılacaktı. Mikrofon ve kulaklık ayarlandıktan sonra sahneye çıktım. Neler yapılacağı, sahne düzenini felan anlattılar. Şarkıya başladık. Ben ortada dururken yanımdan kız erkek karışık mankenler geçiyordu. Tam şarkının ortalarında biraz hareket ettim ve birisine çarptım. Durup çarptığım kişiye baktım. Bir günde iki kere mi aynı kişiyle çarpıştım yani. Bizimkiler çalmayı bıraktılar.

Collision | Larry | 4-ShotWhere stories live. Discover now