2.

7.4K 245 14
                                    

Ma elég húzós napom lesz, de talán ki fogom bírni, mert délután megyünk bevásárolni piából. Úgy döntöttünk hogy veszünk egy doboz cigit is, mivel amikor buliban vagyunk mindig elszívunk egy-kettőt és így szét tudjuk osztani egymás között.

Amikor felkeltem, elvégeztem a reggeli routinomat és lementem, megittam a kávémat, elköszöntem anyától, mivel a többiek már dolgoztak vagy suliban voltak.

Kiléptem az ajtón és ma kifejezetten meleg volt a szokásoshoz képest, szóval mázlim van, hogy ma rétegesen öltöztem fel, mert legalább így ha melegem lesz tudok vetkőzni.

Ma úgy döntöttem gyalog megyek iskolába.
Megvártam Mike-ot a házunk előtt, igen ő jön értem, de nem azért mert egy picsa vagyok és nem tudok egyedül menni egy darabon, hanem mert minden reggel emegy azt utcám mellet levő kisboltba és így akkor már idejön elém.
Amikor láttam, hogy sétál velem szemben, elfordultam és eltakartam az arcom, mintha nem ismerném és el akarnék bújni előle.

-Elnézést, uram, ismerjük egymást? -mondta vidáman.

-Pfuuh isten ments. -vágtam rá.

Ezen röhögött majd megölelt, amit én viszonoztam.
Végre megindultunk az pokol felé, és azon gondolkodtam, hogy mi vár majd rám az iskolában, ugyanis vagy 4 órán felelünk és 1-en témazárót íratnak velünk, amire egész tegnap délután és este tanultam, szóóval remélem sikerül ötösre.
Teljesen elmélyedtem és észre sem vettm, hogy a haverom szólítgat.
-Tesó, tesó, figyelsz? Már 5 perce hozzád pofázok...

-Jaj, nem bocs, miről is beszéltél? - morogtam.

-Csak, a péntekről beszéltem, hogy veszek óvszert, hogy ha esetleg úgy alakul, ne legyek felkészületlen.
Te nem szerzel be? Hátha megrak valami jó kan. - mondta és perverzen mosolygott.

-Általában mindig van nálam egy csomag, de azért köszönöm, hogy egy kurvának nézel. - vágtam rá a megsértettet színlelve.

-Ahh, de azért borotválj le mindent.

-Lefogom, ha ezzel megnyugtatom pici lelkedet, úgysem veszem hasznát. -válaszoltam, amire csak bólintott majd elmosolyodott.

Hát igen... elég fura vele a kapcsolatom, nagyon szívén viseli a szexuális és szerelmi életemet egyaránt. Mindig sokat beszélek vele erről és ő is sokat mesél nekem, szóval a lehető legnyíltabb a kapcsolatunk, aminek én rendkívűl örülök.

Végre beértünk a suliba és beültem az első padba várva a csengőt.
Közben elővettem a telefonomat és megnéztem mi történt azóta a közösségi életemmel.
Felnéztem Tinderre, mert a legjobb barátnőmmel fogadtunk, hogy fellépuünk erre az oldalra, és együtt huzogatjuk jobbra a jó pasikat.
Láttam, hogy még 5-en match-eltek velem azóta, hogy nem használtam.
Mivel már úgyis régen voltam fent rajta, ezért beléptem a Swipe-os részre, és elkezdtem válogatni, amíg egyszer csak meg nem láttam közöttük Őt. A szőke félistent. Azt hittem ott elájulok helyben. Elsápadtam, kiszáradt a szám, és görzsbe rándult a gyomrom.Lehetséges ez?
Ő lenne az?
Minden passzolt az arca is a teste is, a leírásában a tulajdonságok.
Minden ami csak lehetséges.
Hihetetlen, de ő az.
Gyorsan ellenőriztem, hogy tényleg ő is az allította-e be, hogy fiújat keres. De ez 100% mivel egy meleg zászló is volt a neve mellett.
Nem tudtam mit kezdeni a helyzettel.
Most jobbra húzzam?
De lebukhatok...
Már hallottam a tanárt és mivel az elveim is azt sugallták, hogy egyszer élünk, de akkor nagyon, jobbra húztam, és lehallkítottam a készüléket és lezártam a képernyőt, majd zsebre tettem a telefont.

Az órák viszonylag gyorsan teltek, mert nem bírtam kiverni azt a srácot a fejemből. Tényleg meleg?
El sem merem hinni. Ez olyan lenne, mint egy álom. Egész nap ezen rágódtam.
Ha meleg, lehetséges e az, hogy tetszem neki? Vagy hogy egyátalán passzolnánk egymáshoz?
Teljesen el voltam varázsolva a nap folyamán.
Hazafele az iskolából is ezen kattogtam.
A barátom Miketpróbált velem beszélgetni, de csak tőmondtatokban válaszoltam, mással voltam elfoglalva.
Egy olyan alaklomra sem emlékszem amikor egy fiú ennyire megbabonázott volna, ennyire a bolondja lettem volna. Pedig életem során eddig számtalan fiú tetszett, és kétszer voltam szerelmes, mellesleg mind a kétszer annyira megbántottak, akkorát csalódtam bennük, hogy olyan mértékű fájdalmat még sosem éreztem mint akkor, lelkileg és fizikailag sem, még soha.
Viszont, nem ragadtam le a témánál, mindig azt mondtan ezekre, hogy C'est la vie, és próbáltam pozitív maradni, és leszarni, és magabiztos lenni, ami utána elég nehezen ment. De itt vagyok és reménykedem, hátha valamilyen esemény, vagy valaki a lehető legjobb irányba tereli az életem, ezért élek meg minden egyes boldog pillanatot, amit a sorsom hoz számomra.

Lehetséges lenne az, hogy ez a tökéltes fiú elérhető legyen számomra?

Majd úgyis kiderül.

Mikor hazaértem ledobtam a táskámat és boldogan rohantam oda anyámhoz.

-Szia anya!

-Szia kicsim! - mondta lágyan.

-Kimehetnék Mike-kal sétálni?

-Persze, menj csak. Amúgy milyen volt a suli? - kérdezte szeretettel teli.

-Nem volt rossz, két tantárgyból is kihívtak feleni és azokra ötöst kaptam, a témazáró töriből is szerintem jól sikerült, de majd meglátjuk.
Neked milyen volt a napod?

-Egész laza, viszont fárasztó. Na de menj csak, nem tartalak fel, majd beszélünk. - terelegett ki az ajtón.

-Rendben, majd jövök, szia.

Kiléptem az ajtón majd elindultam az utcánk melletti kisboltba, ahol Mike-kal és Rose-zal, aki az egyik végzős barátunk, bementünk a boltba és összekapkodtuk gyorsan a piákat, amiket megbeszéltünk, hogy veszünk.

A pénztárnál viszonylag könnyen fizettünk, majd, szétosztottuk a rakomanyt és a számát is rendeztük, majd megköszöntük Rose-tól és egymástól, és hazafelé vettem az irányt.

Otthon felcsempészten a szobámba az illegális szereket, majd ledőltem az ágyra és elkezdtem tanulni.

Már teljesen benne voltam a tanulásban és a zene hallgatásban, amikor megrezzent telefonom és én a képernyőjére pillantottam.

New Match.

Véletlen? /befejezetlenül befejezett/Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum