26

12.5K 666 31
                                    

Timeea aranja linistita actele in biroul  sefului ei cand usa se auzi  deschizandu-se. Era aproape de  ora plecari, iar ea  trebuia sa puna in ordine actele acelea ce ii erau necesare maine la prima ora. 
Fusese la ginecolog astazi, iar cu toate ca Nick  se oferise sa mearga cu ea, nu vrusese.  Nu era drept pentru el ca sa isi faca sperante desarte si sa se ataseze de un copil ce poate nu era al lui. Nu voia sa afle sexul copilului desi burtica ei se cunostea deja. Intrase de mult in luna a cincea si in curand va trebui sa treaca la haine largute. Colegii o vor observa intr-un final! Se vor uita cruciş si vor barfi, dar ei nu ii pasa.  Isi mangaie  cu multa dragoste pantecul. Acolo era sufletelul ei si tot ceea ce  iubea. 
Lasa dosarul stufos jos si lua altul la fel de gros.  Aranja cu grija foile in el apoi le lua pe ambele si le duse spre dulapul  de pe peretele din dreapta al biroului. Erau al naibii de grele.

Le ridica incet  pe cel mai inalt raft pentru a le aseza. Se ridica un pic si pe varfuri ca sa le poata pune cum trebuie dar facu mai rau caci acestea erau sa ii cada in cap daca o mana mare nu le prindea la timp. 
El statuse acolo si o privise in tot acest timp.  Isi spusese in sinea lui ca va fi o mama minunata si iubitoare.  Ea isi iubea cu mare  ardoare copilul inca  nenascut. Fiinta aceea micuța ce intr-o zi ar putea sa ii spuna "tata". Zambi la acest gand. O mica si nevinovata fiinta care va umbla  in piciorusele goale prin  casa, doar in pampers alergand  sa nu fie prins de mama lui ce incearca sa il imbrace. Poate ca Tom avea dreptate. Poate daca nu era Timeea, el nu se va aseja niciodata la casa lui.
O vazu cum se chinuie cu dosarele acelea si se trezi din reverie. Ii prinse dosarele la timp, iar trupurile lor se atinsera din nou, mainile lor facura contact si se atrasera ca doi magneti.
Se privira in ochii pentru cateva minute. Era frumoasa. Linii gingase ii conturau fata, nasul  perfect ce i se incadra in mijloc, buzele carnoase, nici prea mici, nici prea mari, gene dese  printre care  il privea de fiecare data cand se inrosea sau voia sa nu fie prinsa.
Ea fu prima care se trezi din visare. 

-De ce faci asta?

-De ce fac ce?

-De ce ma privesti asa?

-Asa cum?

-Asa... in felul ala al tau cuceritor. 

El incepu sa rada.

-Nu ar mai trebui sa continuam...

-Sa nu mai continuam ce?
Facu el pe nestiutorul dar ea ii dadu un cot incet.

-Stii prea bine ce!

-Ah...imi pare rau dar nu pot sa....nu continui ceva ce imi place!

-Dar nu este moral! Protesta ea. 

-Si ce este destul de moral? O intreba apropiindu-si fata cat mai mult de obrazul ei, de  buzele ei.
  Ea se uita cu coada ochiului spre el.  Practic, daca isi poptea mana cealalta in dulap, o cuprindea cu totul.
Simti un fior in stomac ce pleca spre vintre si spre tot corpul.

-Nu stiu.... ma gandesc ca nu este moral ca noi doi sa facem sex.

-Mhm....sigur! Continuati domnişoară, continuati!

-Si ma gandesc ca...

-Gandesti prea mult.... o intrerupse el sarutand-o luand-o total pe nepregatite desi fata lui se paropiase terifiant de mult de a ei.
Si dupa ce impinse dosarele alea, o prinse de mijloc si o lipi de el. Era asa de gingaşa in bratele lui.  Ii placea sa o mangaie, sa o atinga, fie ele mangaierile si pe ascuns.
Ii placea sa se joace in parul ei de fiecare data dupa ce faceau sex, iar asta se intampla de destul de multe ori in ultimul timp. Isi plimba leneş degetele de-a lungul spatelui ei superb in timp ce ea se intindea satisfacuta ca o pisicuța.  Ii invatase fiecare curba, fiecare  parte a corpului dar nu se saturase de ea. Nu inca! O dorea mereu caci de fiecare data sexul cu ea era altfel.  Era spontana, era  inovatoare, era indraznata si nu in felul acela  destrăbălat si imoral. Nu era precum uşuraticele acelea. 
O conduse usor pana la biroul din lemn.  Parea asa firava in comparatie cu el.  Simtea nevoia sa fie protector cu ea, grijuliu si atent. Precum un bibelou, ii era frica sa nu o sparga in cazul in care o scapa. Atat i se parea de fragila.

Dee plecase direct acasa. Dupa ce demisionase saptamana trecuta de la vechiul loc de munca, isi cautase de lucru  toata ziua si nimic. Vorbise cu prietena ei sa se vada la pranz pentru a manca impreuna dar nu daduse de Timeea ci de coşmarul ei.  De cand il vazuse, nu il suportase, iar acum, de la Craciun incoace, nu doar ca ii diaturba linistea dar si somnul. 
Sarutul acela  fusese menit sa ucida orice fel de ratiune a ei.  Se gasise stand in pat cu degetele pe buze, inca gandindu-se la acel sarut.  Isi dadu seama abia dupa ce isi  muşca buza sever.
Nu!  Trebuia sa isi alunge acel gand! Cum  se putea gandi  la asemena lucru?! El era doar un afemeiat ca si Nick.  Bine, cel din urma se cumintise, insa el, tot asa avea sa fie si peste 20 de ani, un miliardar burtos, singur si cu aspiratii la femei frumoase.
Mama ei deja ii sugerase sa se marite caci voia nepotei.
"Uite ce bine a ajuns Timeea! E la casa ei, cu un sot frumos si bogat si mai are si un copil pe drum! Tu cand o sa faci la fel?"  Isi puse mainile in cap si isi dadu ochii peste cap.  Avea doar 26 de ani, pentru numele lui Dumnezeu! Pana la  a fi singura cu pisici, mai era cale lunga.
Dar totusi, sarutul acela.... gandul ii fuse intrerupt de sonerie. 
Cine putea fi la 12 noaptea?!
Ii fu frica, iar pe vizor nu se vazu nimic. Se gandi  inainte si oscila cu mana pe clanta. O deschise pana la urma tematoare. Mai intai putin apoi de tot cand mare ii fu mirarea.

-Ce cauti la mine la usa?

-Tu sa imi spui mai bine ce mi-ai facut!

-Ce ti-am facut?

-Nu fa pe nestiutoarea, nesuferito! Stiu ca esti vrajitoare! Si  o certa cu degetul intrand peste ea si fortando astfel sa faca pasi inapoi.

-Tom, nu stiu despre ce vorbesti asa ca te rog sa iesi afara! Noapte buna!
Ii deschise ea usa larg ca el sa poata sa iasa.

El insa o inchise cu piciorul si o prinse de umeri.  Se uita in ochii ei, la chipul ei usor speriat dar mai mult iritat.  Ea vru sa ii dea peste maini ca sa se elibereze de stransoarea lui insa el o prinse mai bine si o trase spre el, sarutand-o pentru a doua oara  pe ziua de azi. 

Șoaptele seducțieiWhere stories live. Discover now