2.Disappointment.

277 36 30
                                    

Ujutru sam spakovala svoje stvari, Charlesu sam rekla da ne zelim da radim sa njim. Charles je jedan od jako poznatih osoba, u Engleskoj ima pare moze uraditi apsolutno sve,radila sam u njegovoj emisiji i tako smo se i upoznali. Bili smo jako dobri , ne razdvojni. A onda se iza njegovog lica, pokazalo drugo lice ono lose. Vidjela sam u njemu sve lose, svaku manu koju je sakrivao ja sam mogla da vidim, jer je pokazao svoje pravo lice.

-Rekla sam mu da ne zelim vise da radim sa njim. Zbog Liama, i zbog sebe .Ne zelim da izgubim njega osobu koju volim. Izasla sam iz kuce gdje smo radili na novoj njegovoj emisiji. Otisla sam na ajadroma, cekala sam 2h i onda sam krenula za London. Zeljela sam da mu ispricam sve, apsolutno sve sto se tice Charles. Jer je Liam bio jako puno ljubomoran na njega u posljednje vrijeme, kad sam odlazila sa Charlesom posvadjali smo se. Ne zelim da ga izgubim. Cekala sam lift da se spusti, nervozno sam udarila po broju :' 14'. 'konacno' rekla sam.

(....)

Izasla sam iz lifta, izvadila sam kljuc, i polako otvorila vrata. Zatim sam lagnim koracima gotovo necujno dolazila k dnevnoj sobi. Ali tamo nije bilo nikoga, otisla sam u sobu. Gdje su bila vrata otvorena,onako samo se malo moglo vidjeti. Pogledala sam sa smjeskom na licu, i jos malo ih otvorimo.Prizor je bio grozaan.

Nisam vise mogla da izgovorim ni jednu rijeci, zanijemila sam. Usta su mi pocela da podrhtavaju zajedno sa mojim glasom. Bila sam izgubljena u vlastitim mislima, imala sam osjecaj kao da zvuk srca udara u zidove..Na ocima su mi se skupile suze, pokusala sam da ugasim emocije da ih ne pokazujem, ali one su me izdale osjecala sam se izgubljeno.

Sta se desilo? Saznacete u sledecem nastavku.
Nadam se da ce vam se svidjeti moja prica.
Izvinjavam se zbog greska,jer sam kucala na telefonu,pa je jako tesko. :O

All you need is love.Where stories live. Discover now