4.

95 13 0
                                    

Datum: 11.2.2019

Děsivost: Střední

Důsledek: Strach, pot, bolest žaludku

Poznámky: Den předtím jsem se koukala na dokument o spánkové paralýze slyšela, co vše se může v tomto stavu dít a co vše lidé, kteří touto poruchou trpí vidí. No byla jsem tak vystrašená, že jsem přemýšlela, jestli nemám radši vydržet vzhůru až do rána, ale nakonec přišla únava a spánek.

Průběh: Má mysl se opět probrala a tělo zůstalo v hlubokém zimním spánku. Tlaku na hrudi nic děsivého nepředcházelo. Prostě se ten pocit objevil. Jako vždy jsem nic neviděla a hrozně chtěla, aby to tak zůstalo. Při pomyšlení, že bych mohla vidět nějaké děsivé věci, které popisovali lidé v dokumentu, jsem měla větší hrůzu, než ze samotného tlaku na prsou. Myslela jsem jen a to, že se musím probudit dřív, než uvidím nějakou děsivou postavu. Když se mi povedlo se probrat úplně, zapnula jsem baterku na mobilu a nějakou dobu jen tak seděla a rozhlížela se po pokoji. Až po dlouhé době jsem se odvážila dojít si na záchod a pak jsem nekonečně dlouhou dobu opět usínala.

Aby bylo jasno, tak jsem na pokoji sama. Kdybych tu noc něco opravdu viděla, dost silně pochybuju, že bych v pokoji dokázala opět bezstarostně usnout.  :D

Hollow

Spánková paralýzaWhere stories live. Discover now