two.🌹

5.2K 140 11
                                    

,,Dobrou noc Harry" políbí mě na tvář a zmizí v pokoji. Poslední co ještě stihnu zahlédnout je její krátká světle modrá košilka s malou mašličkou na prsou. Její nevinnost v ní přímo srší.

Jako téměř každou noc jsem čekal než usne, abych se tiše mohl vlrást k ní do pokoje. Čekání jsem si zkrátil u televize s teplým čajem v ruce.
Když jsem měl čaj dopitý, tak jsem se vydal k jejímu pokoji. Tak tiše jak jen to šlo jsem otevřel dveře, které lehce zavrzaly a já se s zatajeným dechem zarazil. Zítra budu muset ty zatracené dveře namazat.

Zavřel jsem za sebou dveře a pomalými kroky jsem došel k její posteli. Měsíční světlo bylo jediné, které ozařovalo její tělo a já byl za něj v ten moment tak neskutečně rád.

Nejdřive jsem se chtěl ujistit, jestli opravdu spí a dle jejich třepotajících se řas, rtů a klidného pravidelného dechu, jsem usoudil, že pravděpodobně ano.

Její košilka byla mísně vyhrnutá a já tak měl výhled na její malý kulatý zadeček schovaný pod růžovýma krajkovanýma kalhotkama. Očima jsem hltal každou křivku a jejího těla a bezmyšlenkově si přejel přes bouli v mých kalhotech.

,,Bože..."

Lily, kdybys jen věděla, co se mnou tvé tělo dělá. Tak dokonalé, přímo k pomilování. Jak by její tělo asi vypadalo s ránkami od bičíku? Hmm...

Déle bych to už nezvládl tam být proto jsem raději odešel.

,,Harry, pojď za mnou" vyleze z naší ložnice Rose, Liliina matka a svůdně se na mě podívá. Nemusel jsem nad tím ani dvakrát přemýšlet a rozešel se za ní. Teď budu pomoc s mým malým problémkem opravdu potřebovat.

sweetie. || •harry stylesWhere stories live. Discover now